Medencéjében hűsöl Gesztesi Károly: tud élni a színész

Forrás: TV2 -
medence otthon Gesztesi Károly edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ízben megosztotta Gesztesi Károly a követőivel, hogy miként vészeli át a nagy meleget, ha nincs forgatás. A színész a medencéjében hűsöl. 

Ma ,,sajnos" nincs előadás... – írta legutóbbi fotójához Gesztesi, aki egy gumiananászban pihenget, íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma ,,sajnos” nincs előadás… <—ennyire hiányzik a Beleznay

Károly Gesztesi (@gesztesi63) által megosztott bejegyzés,

De a medencés lazítás úgy tűnik, a mindennapjai része:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ès az àgyam üres...bàrki bàrmit...de a medencèm tele...jô a nyàr

Károly Gesztesi (@gesztesi63) által megosztott bejegyzés,

Itt pedig az esti előadás előtt élvezi az életet:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Beleznay kolegàval töltöm az estèim/Miniszter/de a nappal Dömèè

Károly Gesztesi (@gesztesi63) által megosztott bejegyzés,

Gesztesi azonban nemcsak pihen, de a testedzésre is súlyt fektet. "Ennyire tudtam felkészülni a strandszezonra 56 évesen. Hááát...lehetne jobb.. vagy nem" – írta egy korábbi posztjában.

Nagyobb lakásba költözik Ada, vőlegénye és a fiúkhttp://www.life.hu/otthon/20190723-nagyobb-lakasba-koltozik-ada-volegenye-es-a-fiuk.htmlAhogy megírtuk, Németországba költözött vőlegényéhez Ada. Most azonban megint csomagol, igaz már közösen költöznek tovább: a műsorvezető és Máté maradnak Nürnbergben, de egy nagyobb lakás után néztek. OtthonOrigoDékány Sarolta eladja Koós Jánossal közös házukat: nem enyhül a gyászahttp://www.life.hu/otthon/20190629-dekany-sarolta-eladja-koos-janossal-kozos-hazukat-nem-enyhul-a-gyasza.htmlAhogy írtunk róla, Dékány Sarolta úgy döntött, eladja a házat, ahol 40 évig éltek Koós Jánossal. Az özvegy elmondta, gyásza nem enyhül, várja, hogy teljen az idő. Otthon--Kertes házba költözött családjával Pál Déneshttp://www.life.hu/otthon/20181021-kertes-hazba-koltozott-csaladjaval-pal-denes-enekes.htmlPál Dénes, kedvese, Heni és két és fél hónapos kislányuk kertes házba költöztek. Az énekes úgy véli, nem is volt annyira nehéz az átcuccolás, mint gondolták. OtthonFotó: Mudra László - OrigoApró trükk, amivel kitisztíthatod a mosogatószivacsothttp://www.life.hu/otthon/20180929-apro-trukk-amivel-kitisztithatod-a-mosogatoszivacsot-szinte-uj-lesz.htmlBár a mosogatószivacs nem egy drága holmi, előfordul, hogy nincs elfogy az utolsó darab is, és nincs időnk vagy kedvünk leszaladni újat venni. Ilyenkor sincs azonban veszve semmi: a használt szivacs is könnyen újszerűvé varázsolható. OtthonFotó: Zirig Árpád - TáfelspiccSzódabikarbónával tisztítható a legtökéletesebben a mikrohullámú sütőhttp://www.life.hu/otthon/20180929-szodabikarbonaval-tisztithato-a-legtokeletesebben-a-mikro.htmlMég ha nagyon vigyázunk, és minden ételt lefedünk, akkor sem kerülhető el a mikro szennyeződése. Ráadásul, amilyen gyorsan koszosodik, annál macerásabb kitakarítani. Íme, egy pofin egyszerű trükk a tisztán tartásához. OtthonOrigoVégre talált albérletet a látássérült egyetemista fiú, Máté, és kutyája, Fülöphttp://www.life.hu/otthon/20181021-vegre-talalt-alberletet-a-latasserult-egyetemista-fiu-mate-es-kutyaja-fulop.htmlVakvezető kutyájával keresett albérletet Budapest belvárosában egy látássérült egyetemista fiú, de azt mondja, mindenhonnan elutasították. Erről Máté a nagy nyilvánosság előtt is beszélt, és úgy tűnik, érdemes volt, ugyanis megvan az ideális albérlet, ahova a négy éves fekete labradorral, a segítő kutyával, Fülöppel beköltözhet. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.