Nagyobb lakásba költözik Ada, a vőlegénye és a fiuk

Forrás: Pintér Adrienn Ada/Facebook -
költözés Ada lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Németországba költözött a vőlegényéhez Ada. Most azonban megint csomagol, igaz már közösen költöznek tovább: a műsorvezető és Máté maradnak Nürnbergben, de egy nagyobb lakás után néztek.

"Óriási költözésben. Nem őszinte a mosolyom" – írta Ada az Instagramon a fotója mellé, majd azt is megmutatta, mi az őszinte véleménye a csomagolással járó hercehurcáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orias koltozesben.. Nem oszinte a mosolyom es ha lapoztok lathatjatok az igazi velemenyem #koltozes #dobozolas

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

Újra vlogol Pataki Zita és férjehttp://www.life.hu/otthon/20190715-ujra-vlogol-pataki-zita-es-ferje-szarnyas-attila.htmlA teherbeesésért folytatott harcukat mutatta meg eddig a vlogjában Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila. Most újra videóznak, de könnyedebb témában: a kertjük átépítését veszik fel. OtthonOrigoÁrulják VV Fanni szülőházát: a család el akar költöznihttp://www.life.hu/otthon/20181125-aruljak-vv-novozanszki-fanni-szulohazat-a-csalad-el-akar-koltozni.htmlEladják a családi otthont és megpróbálnak új életet kezdeni VV Fanni szerettei. Otthon--Dékány Sarolta eladja Koós Jánossal közös házukat: nem enyhül a gyászahttp://www.life.hu/otthon/20190629-dekany-sarolta-eladja-koos-janossal-kozos-hazukat-nem-enyhul-a-gyasza.htmlAhogy írtunk róla, Dékány Sarolta úgy döntött, eladja a házat, ahol 40 évig éltek Koós Jánossal. Az özvegy elmondta, gyásza nem enyhül, várja, hogy teljen az idő. Otthon--A lovak szaga üldözte el Fridát Pintér Tibor otthonából http://www.life.hu/otthon/20181111-a-lovak-szaga-uldozte-el-rubos-fridat-pinter-tibor-otthonabol.htmlElőbb szétköltözött, majd szakított is egymással Pintér Tibor és Frida. Úgy tűnik, a színész lakáshelyzete volt az, ami megrontotta a kapcsolatukat. OtthonOrigo Óriási hibát vétett Michl Julihttp://www.life.hu/otthon/20181028--oriasi-hibat-vetett-michl-juli-szineszno.htmlA színésznő nem éppen a legszokványosabb módon szeret kikapcsolódni. Amikor csak teheti, kertészkedik, azonban nem minden kertészeti próbálkozása volt sikeres. OtthonOrigoApró trükk, amivel kitisztíthatod a mosogatószivacsothttp://www.life.hu/otthon/20180929-apro-trukk-amivel-kitisztithatod-a-mosogatoszivacsot-szinte-uj-lesz.htmlBár a mosogatószivacs nem egy drága holmi, előfordul, hogy nincs elfogy az utolsó darab is, és nincs időnk vagy kedvünk leszaladni újat venni. Ilyenkor sincs azonban veszve semmi: a használt szivacs is könnyen újszerűvé varázsolható. OtthonFotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.