Állítják, Harry herceg és Meghan Markle otthona olyan, mint egy erődítmény

Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout -
otthon Meghan Markle Frogmore Cottage Archie Harrison Mountbatten-Windsor Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle új otthona olyan, akár egy erődítmény – mondja egy bennfentes.

Harry herceg és Meghan Markle a kis Archie születése előtt költözött át a Frogmore-házba. Már akkor kiszivárgott néhány információ az épületről, többek között az, hogy nagyon modern eszközökkel lett felszerelve, és hangszigetelt is, a pár ugyanis nem szerette volna, ha behallatszik a Heathrown leszálló repülőgépek zaja.

Most pedig újabb információk láttak napvilágot a házról. A királyi család szakértője, Katie Nicholl szerint pont olyan, akár egy erődítmény. A hercegi pár nagyon szeretné megőrizni intim szféráját, ezért gondosan ügyelnek arra, nehogy valamilyen titok kiszivárogjon az életükről.

Szeretnék, ha Archie-nak normális élete lehetne. Jól tudják, milyen volt Harrynek úgy felnőnie, hogy minden lépését kamerák követték. Egy közeli ismerősük elmondta nekem, a Frogmore-ház olyan számukra, mint egy kis oázis" – mondta el az Expressnek.

A Frogmore-ház: Harry herceg és Meghan hercegné otthona Forrás: robertharding/Robert Harding Productions/Robert Harding Productions

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.