Luxusfelhőkarcolóban vett lakást a Beckham házaspár: 13 milliárdot adtak ki érte

luxus Miami felhőkarcoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miami belvárosában, a 62 emeletes Scorpion Tower nevű luxusfelhőkarcolóban vásárolta meg a legfelső penthouse lakást a Beckham házaspár. Elképesztő összeget adtak ki érte.

13 milliárd forintnak megfelelő összegért vásárolta meg David és Victoria Beckham a Miami látványosságának számító Scorpion Tower nevű felhőkarcoló legfelső emeletét. A felhőkarcolót Zaha Hadid építész tervezte.

Scorpion Tower, Miami Forrás: 1000museum.com

A penthouse lakáshoz egy beltéri medence is tartozik, az ablakok a padlótól a mennyezetig érnek, hogy a lehető legjobb kilátás legyen az óceánra. A belmagassága hatalmas, és jó tudni, hogy helikopterleszálló is tartozik hozzá. Vajon a Beckham család végleg elhagyja Angliát, vagy az Amerikában eltöltött időkre vásárolták meg az ingatlant?

Időben cseréld le ezeket a konyhai, fürdőszobai és hálószobai cikkeket!http://www.life.hu/otthon/20190731-idoben-csereld-le-ezeket-a-konyhai-furdoszobai-es-haloszobai-cikkeket.htmlMikor cserélted le utoljára a mosogatószivacsot vagy a párnádat? Vélhetőleg számtalan olyan dolgot őrzöl otthon, aminek a cseréje már rég időszerű lenne, de elfelejtetted, vagy épp nem is tudtál róla. Az itt található lista remek kiinduló ahhoz, hogy leszámolj a már túlhasznált háztartási kellékeiddel! OtthonOrigoKonyhájából posztolt Eszenyi Enikőhttp://www.life.hu/otthon/20190805-konyhajabol-posztolt-eszenyi-eniko-szineszno.htmlBefőzés közben videózott Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatónője. Követői imádták a megosztását, amelyet most te is megnézhetsz. Otthon--2019 legmenőbb színei - A trendiség az otthonodban kezdődikhttp://www.life.hu/otthon/20190726-2019-legmenobb-szinei-a-trendiseg-az-otthonodban-kezdodik.htmlA tavalyi év az élénkvörös, a modern fémes színek és a fekete akcentusában teljesedett ki, a 2019-es falszín trend azonban sokkal nyugodtabb, és életmódalapú megközelítés eredménye: az otthoni élet, a mentális igények és a digitális elkötelezettség nyújtottak inspirációt. OtthonOrigoA francia fotós művészi képeken mutatja meg a párizsiak bohókás otthonait – galériahttp://www.life.hu/otthon/20190726-a-francia-fotos-muveszi-fotokon-mutatja-meg-a-parizsiak-bohokas-otthonait-galeria.htmlVérbeli párizsiakat fotózott otthonukban a francia fotós, Baudouin. A legkülönfélébb alanyokat válogatta össze, ám a képeken nemcsak ők érdekesek, hanem az őket körülvevő tárgyak is. OtthonOrigoA volt betörő elárulta, hogyan védhetjük meg otthonunkathttp://www.life.hu/otthon/20190726-a-volt-betoro-elarulta-hogyan-vedhetjuk-meg-otthonunkat.htmlA betörőből lett biztonsági szakember, Michael Fraser igencsak érdekes dolgokra mutatott rá egy reggeli tévéműsorban. Elmondta, hogyan védhetjük meg a legkönnyebben az otthonunkat. OtthonOrigoLombkoronában megbúvó faházakat építettek Dánia erdejébenhttp://www.life.hu/otthon/20190723-lombkoronaban-megbuvo-fahazakat-hoteleket-epitettek-dania-erdejeben.htmlA nyaralási időszakban sokan vagyunk, akik nem a tengerparti nyüzsgésre, hanem egy kis csendre és nyugalomra vágyunk. Ez megvalósulhat egy békés tó mellett, de egy erdei kemping is tökéletes megoldás lehet. A háborítatlan, természet közeli elvonulás iránti igény egyre nagyobb, ami nem csupán olasz erdei futurisztikus házakat, de modern dán lombházakat is eredményez. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.