Biztos, hogy eddig te is rosszul pucoltad a kivit vagy a narancsot

Narancs kókuszdió gránátalma tisztítás kivi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádják az internetezők a FoodGasmic videóját, amit a Bors szúrt ki, és bejárta a közösségi médiát. A felvételen alternatív módszereket mutatnak arra, hogyan tudunk egyszerűen megpucolni különféle zöldségeket és gyümölcsöket.

Megtudhattuk, hogy a kókuszdiót kalapáccsal óvatosan körbeütve érdemes tisztítani, a kivi szőrös héjának eltávolításához egy pohár kell, a narancspucoláshoz pedig csak egy kanál. A gránátalma levéhez is rettentő egyszerű módon juthatunk hozzá.

Vond meg a tápanyagot és adj nekik rovarokat – Húsevő növények tartása lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20190820-vond-meg-a-tapanyagot-es-adj-nekik-rovarokat-husevo-novenyek-tartasa-lakasban.htmlA húsevő növények lakásban tartása hazánkban egyre népszerűbb. Nem csupán különleges kinézetükkel, de életmódjukkal is a rabjává tehetik gondozójukat. Ám fontos figyelni arra, hogy ne tartsd igazán jól, mert az a pusztulásához vezethet. OtthonOrigoÁlomotthonok - Lélegzetelállító csillárokkal gazdagított, modern marokkói luxusvillahttp://www.life.hu/otthon/20190820-alomotthonok-lelegzetelallito-csillarokkal-gazdagitott-modern-marokkoi-luxusvilla.htmlMarokkóról a történelmi épületek, a nyüzsgő terek és a riádok jutnak elsőként eszünkbe. Van azonban ennek a kultúrának is egy igen modern építészeti vonala, melyre kiváló példaként szolgálnak a most következő villa terei és valóban lélegzetelállító csillárjai. OtthonOrigoBerki Krisztián és Mazsi elárulták: hamarosan beköltöznek a saját házukbahttp://www.life.hu/otthon/20190823-berki-krisztian-es-mazsi-elarultak-hamarosan-bekoltoznek-sajat-hazukba.htmlBerki Krisztián és Mazsi Insta-storyban árulták el: hamarosan beköltöznek a saját házukba. OtthonOrigoElhagyott helyek - Tbiliszi, egy építészetét tekintve igen kontrasztos fővároshttp://www.life.hu/otthon/20190820-elhagyott-helyek-tbiliszi-az-epiteszetet-tekintve-igen-kontrasztos-fovaros-gruzia.htmlA Fekete-tenger keleti partján fekszik a csodás Grúzia. Az egykori szovjet tagállam kulturális gyökerei több ezer évre nyúlnak vissza, bortermelése pedig nem csupán a világ egyik legrégebbi hagyományával rendelkezik, de a mai napig gazdaságának fő részét is képezi. Ám ami minket most igazán érdekel, az a fővárosa, Tbiliszi, ami a Kura folyó két partján fekszik. Nem csupán Grúzia legnagyobb területű városa, de az ország abszolút központja is egyben, nem mellesleg pedig építészetében igen sok kontrasztot találni. OtthonOrigoHibák, amiket takarításkor elkövethetszhttp://www.life.hu/otthon/20190815-hibak-amiket-takaritaskor-elkovethetsz.htmlTalán nem is gondolnád, milyen könnyű hibákat elkövetni a takarítás közben. Eláruljuk, mire gondolunk pontosan! OtthonOrigoVécézési szokásainkra derült fényhttp://www.life.hu/otthon/20190814-vecezesi-szokasainkra-derult-feny.htmlVécéhasználati szokásainkra derült fény nemrég. OtthonOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.