Luxus az őrülten gazdagoknak címezve - Videó

Forrás: hiltonhyland.com -
ház luxus gazdag otthon videó Los Angeles Bel-Air
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„A pompa és a luxus csúcsa", így jellemzik ezt a Los Angeles nívós környékén lévő Bel-Air-i házat. Már a méretei is döbbenetesek a belső és külső tereiről nem is beszélve. Bár mi nem vagyunk hívei az effajta felesleges luxus-hajhászásnak, mégis megakadt rajta a szemünk.

A 3800 négyzetméteres belső mellett, a tetőn még további 1700 négyzetméternyi kihasználható teret kap az, aki átszámítva rendelkezik 4,2 milliárd forinttal, amit szívesen költene egy új otthonra. Ez a négyszintes hatalmas ház luxusautókkal együtt, egészen biztosan megér valakinek ennyit.

Ez a négyszintes hatalmas ház átszámítva 4,2 milliárd forintba kerül Forrás: hiltonhyland.com

Mondjuk a hegyektől egészen az óceánig tartó 270 fokos panoráma valóban kecsegtetően hangzik, mást is kínálnak ezért a felfoghatatlan összegért:

  • helikopter leszállópálya
  • 10 VIP lakosztály
  • 21 luxus fürdőszoba
  • 3 hatalmas konyha
  • 5 bár
  • 40 férőhelyet moziterem
  • 2 borospince
  • szabadtéri mozi
  • tekepálya
  • wellness paradicsom
  • fitnesz terem
  • végtelenített úszómedence

... és még sorolhatnánk.

De a szavak helyett beszéljen maga a ház! Nézd meg a rólak észült bemutató videót:

Extrém otthonok – Lakássá alakított helikopter Skóciábanhttp://www.life.hu/otthon/20190826-extrem-otthonok-lakassa-alakitott-helikopter-skociaban.htmlA különleges otthonok manapság igen népszerűek, legyenek akár buborékalakúak, akár szobányi méretűek, a most következő egészen biztosan az extremitás csúcsát jelenti. Az otthonná alakított helikopter meglepően kényelmes életteret biztosít. OtthonOrigoDonatella Versace gondolt egyet, és vett egy 50 szobás nyaralót Olaszországbanhttp://www.life.hu/otthon/20190808-donatella-versace-gondolt-egyet-es-vett-egy-nyaralot-villat-olaszorszagban.htmlDonatella Versace ízléséről lehetne vitatkozni – elég csak a plasztikai műtéteire gondolnunk –, de egy biztos, a luxushoz nagyon ért. Nem is csodálkozhatunk hát, hogy Észak-Olaszországban nem egy aprócska, hangulatos nyaralót vett, hanem egy 50 szobás villát. OtthonOrigoEgy interaktív ökoház, amely nemcsak gondolkodik, de reagál is a környezetérehttp://www.life.hu/otthon/20190701-egy-interaktiv-okohaz-ami-nem-csak-gondolkodik-de-reagal-is-a-kornyezetere.htmlNincs fűtésszámla, se nyári forróság, a mindig tökéletes belső klímáért elegendő csak rábíznod magad az otthonodra. Egy igazán okos házat terveztek kínai egyetemisták, amely reagál környezete hőmérséklet-változásaira. OtthonOrigoMagyar álomotthonok – Vidéki stílusú családi házhttp://www.life.hu/otthon/20190719-magyar-alomotthonok-videki-stilusu-csaladi-haz-gyalon.htmlA mai modern szemlélet bűvkörében igen ritka, amikor egy Budapest-közeli családi ház tulajdonosa vidéki stílusú, már-már letisztultan rusztikus otthon kialakítását kéri. Szabó Ildikó lakberendezőtől első kézből ismerheted meg ennek az igazán izgalmas gyáli háznak a kialakítását. OtthonOrigoEgy történelmi olasz palotában alakítottak ki egy modern stúdióapartmanthttp://www.life.hu/otthon/20190707-tortenelmi-olasz-palotaban-alakitottak-ki-egy-modern-studio-apartman.htmlA stúdióapartman egy kis, egy légterű, gyakran galériás egyszobás lakást jelöl. No de mi köze egy ilyen, lényegében inkább a loft és a stúdiólakás közt ingadozó otthonnak egy olasz palotához? A válasz egy csodás belsőépítészeti megoldásban rejlik, melyet most feltárunk előtted! OtthonOrigoBudapesti belvárostúra – Csodás homlokzatok a Nagykörútonhttp://www.life.hu/otthon/20190703-budapesti-belvaros-tura-csodas-homlokzatok-epuletek-hazak-a-nagykoruton.htmlA Nagykörút Budapest belvárosának meghatározó útszakasza, amely keresztülhalad a főbb belső kerületeken. 20–30 éve bevásárlóutcaként is ismerték, de ma már az emberek többsége csak szeretné letudni az általa közrefogott távot. Pedig ha időnként felnéznénk, csodálatos épületekre csodálkozhatnánk rá. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.