konyhai kiegészítők otthon bazár stílus konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézz be a konyhádba! Mit látsz: kellemes harmóniát vagy rossz érzésű zűrzavart? Az edényeken, tányérokon és poharakon túl, a kiegészítők adják a konyhai lét egyik erősen meghatározó elemét. Ezt pedig nem érdemes fél vállról venni.

Nem csak a terítéknek kell vonzónak lennie, hogy a vendégek kapjanak valami pluszt a finom ételek mellé. A konyha „rejtett" zugában, ahová csak a szakács lát be, legalább olyan stílusos kiegészítők ajánlottak, mint az étkezőasztalon. Hiszen aki igazán élvezi a sütés-főzés művészetét és szeret elidőzni a konyhában, az megérdemli, hogy olyan stílusos darabok vegyék körbe, amiket nem csupán használni jó, de rájuk nézni is.

Nem csak a terítéknek kell vonzónak lennie, a konyhai kiegészítők is lehetnek stílusosak Forrás: Shutterstock

Nem minden stílusos, ami drága, és nem minden drága, ami stílusos.

Amennyiben kiválasztottad a konyhád stílusát, nincs más dolgod, mind megtalálni a hozzá passzoló kiegészítőket. Nem kell értük feltétlenül üzletbe menned, lehetséges, hogy a nagymamádnál vagy a bolhapiacon találsz rá a szerelem-darabokra. Egy a lényeg, hogy a különböző stílusok keveredéséből ne jöjjön létre rumli-hatású káosz.

Vicces és különleges konyhai kiegészítők

A konyhában vannak, akik a hobbit látják, mások a művészetet, de a legtöbben csupán a mindennapi munkát. Ennek azonban vége! Olyan szuper konyhai eszközöket mutatunk, melyek a főzésben, tisztításban és tálalásban egyaránt segítenek, miközben még jobb kedvre is derítenek. Nézd meg őket!

A stílusos konyhai kiegészítők közül mi most a letisztult fajtából válogattunk össze párat:

1. Márvány mozsárszett - iddesign.hu 9500 Ft, 2. Joseph Joseph műanyag vágódeszka készlet - kookta.hu 23 200 Ft, 3. Dish sarok edénycsepegtető - bonami.hu 5899 Ft, 4. Jamie Oliver fokhagyma nyomó és szeletelő - zoestore.hu 8490 Ft, 5. Georg Jensen sótartó kiskanállal - decoronline.hu 13 490 Ft, 6. Klasszikus kávédaráló - mikonyhank.hu 3490 Ft Forrás: Life.hu

Időben cseréld le ezeket a konyhai, fürdőszobai és hálószobai cikkeket!http://www.life.hu/otthon/20190731-idoben-csereld-le-ezeket-a-konyhai-furdoszobai-es-haloszobai-cikkeket.htmlMikor cserélted le utoljára a mosogatószivacsot vagy a párnádat? Vélhetőleg számtalan olyan dolgot őrzöl otthon, aminek a cseréje már rég időszerű lenne, de elfelejtetted, vagy épp nem is tudtál róla. Az itt található lista remek kiinduló ahhoz, hogy leszámolj a már túlhasznált háztartási kellékeiddel! OtthonOrigoKonyhakert az ablakban – Fűszernövények és konyhai felhasználásukhttp://www.life.hu/otthon/20190403-konyhakert-az-ablakban-fuszernovenyek-es-konyhai-felhasznalasuk.htmlA cserépben tartott fűszernövények nem csupán az általuk keltett hangulattal, de többségük illatával is a konyhába fog csábítani. Nagyobb kedvvel állsz majd neki a főzésnek, és a már ismert ételek is finomabbá válnak a friss fűszereknek köszönhetően. OtthonOrigoKonyhafelújítás – így dobd fel kevés pénzbőlhttp://www.life.hu/otthon/20190320-konyhafelujitas-igy-dobd-fel-keves-penzbol.htmlA konyha felújításáról az a tévképzet él az emberekben, hogy hatalmas összegekbe és akár heteken át tartó munkálatokba telik. Amennyiben nem kell lecserélned a gépeket, úgy pár ügyes ötlettel és némi kreatív vénával kevés pénzráfordítással is szuper végeredményt érhetsz el. Mutatjuk, miként! OtthonOrigoEgy retro konyha átalakítása – Így válik a régiből klasszikus újhttp://www.life.hu/otthon/20170928-egy-retro-konyha-atalakitasa-lakberendezesi-tippek-konyha-felujitasa.htmlEz a hagyományos farmház sem úszta meg száraz bőrrel a 70-es éveket. A retro – mely időről időre újra térhódításba kezd - szépen beépült a konyhába, mely az évtizedek múlásával szinte semmit se változott. Ez az állandóság pedig szépen lassan elavulttá tette. Megmutatjuk, miként újult meg. OtthonOrigoA home staging, az ingatlan eladásnál akár milliókat is jelenthet http://www.life.hu/otthon/20190910-home-staging-ami-ingatlan-lakas-hazeladasnal-akar-milliokat-is-jelenthet.htmlNem titok, hogy mindenki szinte azonnal, maximális értékén szeretné eladni ingatlanát. Ám itthon még mindig többen vannak azok az eladók, akik ezért cserébe nem tesznek semmit. Épp ezért itt az ideje, hogy megismerkedjünk a home staging fogalommal, ami alatt a lakás, ház, eladásra való felkészítését értjük. OtthonOrigoExtrém otthonok – Lakássá alakított helikopter Skóciábanhttp://www.life.hu/otthon/20190826-extrem-otthonok-lakassa-alakitott-helikopter-skociaban.htmlA különleges otthonok manapság igen népszerűek, legyenek akár buborékalakúak, akár szobányi méretűek, a most következő egészen biztosan az extremitás csúcsát jelenti. Az otthonná alakított helikopter meglepően kényelmes életteret biztosít. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.