létrapolc szoba tárolás polc lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakberendezés terén fő a kreativitás! Akár egy régebbi, nem használatos létra is könnyedén átalakítható, hogy második életét lakásdíszként vagy épp tárolásra alkalmas polcként kezdje meg.

Egy kiszuperált létrát elég, ha a tetejénél odarögzítesz a falhoz, hogy még véletlenül se tudjon eldőlni, és lényegében kész is vagy. Természetesen átfestheted, koptathatod, a fokaira ráerősíthetsz szélesebb falapokat, így téve jobban kihasználhatóvá.

A létrapolc meghatározó dísze lehet a szobának Forrás: amazon.co.uk

A létrapolc kiválóan alkalmas könyvek, virágok, apró emléktárgyak, törülközők, újságok és még sok egyéb más tárolására. Emellett pedig meghatározó dísze lehet a szobának. Nem kell azonban feltétlenül magad készítened, létrapolcokból már rengeteg változat – a moderntől egészen a rusztikusig – kapható az üzletekben. Összegyűjtöttünk párat, hogy kedved szerint inspirálódhass:

1. Türkiz létrapolc (85 cm) - bonami.hu 72 199 Ft, 2. Bambusz létrapolc - trendotthon.hu 23 850 Ft, 3. Strada polc - iddesign.hu 60 100 Ft, 4. Cédrus létrapolc - vidaxl.hu 12 869 Ft, 5. Antikolt létrapolc - kopottmacska.hu 33 990 Ft, 6. Fiókos létrapolc - butopea.com 37 900 Ft Forrás: Life.hu

Csináld magad hamis kaktuszfarm kavicsfestésselhttp://www.life.hu/otthon/20190504-a-het-otlete-csinald-magad-hamis-kaktuszfarm-kavicsfestessel-diy.htmlTavasszal mind szeretnénk virágokkal, növényekkel körbevenni magunkat, ám vannak helyek, ahová nem lehet bevinni élőt – például munkahely –, vagy épp mi vagyunk totálisan alkalmatlanok arra, hogy életben tartsuk őket. Nos, ha már a kaktusz sem bírja nálad, készíts kavicsokból csodás virágcserépbe valót. OtthonOrigoA hét ötlete: bőrövből polc és más kreatív megoldásokhttp://www.life.hu/otthon/20190411-a-het-otlete-borovbol-polc-es-mas-kreativ-megoldasok-diy.htmlA régi bőröveidnek számtalan új felhasználási területet találhatsz az otthonodban. Használhatod polcok, székek készítésére, de ezeken túl is számtalan kreatív módon tudod őket hasznosítani. OtthonOrigoA hét ötlete: préselt növények és virágok a falrahttp://www.life.hu/otthon/20190301-a-het-otlete-preselt-novenyek-es-viragok-kepkeretben-diy.htmlA tavasz megállíthatatlanul közelít, amire érdemes otthonodban is készülni. Korábban is adtunk tippeket, hogy mivel csinosíthatod az otthonod falát, de ez valami egészen különleges lakásdekorációs ötlet. Díszítsd olyan levegős és üde képekkel a falat, amelyek könnyen elkészíthetőek, és közelebb hozzák a természetet hozzád. OtthonOrigoLakásdekoráció - Falra hányt borsó helyett 5 szuper DIY-s ötlethttp://www.life.hu/otthon/20180619-lakasdekoracios-diy-s-tippek-keszits-a-falra-sajat-magad-diszeket.htmlA lakás dekorálásához nem kell se sok pénz, se sok idő, se ügyes kéz. Ezekkel a szuper egyszerű és gyors DIY-s ötletekkel Te is könnyedén feldobhatod az otthonodat azokkal az öltetekkel, amiket a Society19 oldalon találtunk. OtthonOrigoKétségbeesés helyett, inkább használd ki az őszt! – Hétvégi DIY-s ötlethttp://www.life.hu/otthon/20180926-ketsegbeeses-helyett-inkabb-hasznald-ki-az-oszt-diys-otlet.htmlSokan érezzük úgy, hogy az ősz belegázolt az élvezetes indián nyarunkba, és felháborítónak érezzük, hogy pár nap alatt a pólóra nem egy kardigánt, hanem kabátot és sálat kellett vennünk. Igazán arcátlan viselkedés ez az ősz részéről, de Te ne hagyd magad! Pihend ki magad a hétvégén, és készíts csodás őszi dekorációt otthonodba. OtthonOrigoSzuper stílusos konyhai kiegészítőkhttp://www.life.hu/otthon/20190912-stilusos-konyhai-kiegeszitok.htmlNézz be a konyhádba! Mit látsz: kellemes harmóniát vagy rossz érzésű zűrzavart? Az edényeken, tányérokon és poharakon túl, a kiegészítők adják a konyhai lét egyik erősen meghatározó elemét. Ezt pedig nem érdemes fél vállról venni. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.