karácsony advent ajándék naptár tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárki is legyen az, egy saját, személyre szabott naptárnak biztosan örülni fog, azonban ezt is már most érdemes összeállítanod, hogy még időben eljuttathasd a nyomdába. Íme a Life.hu ajándéktippje!

A naptár hónapjait illusztráld személyes képekkel, hadd érezze úgy minden hónapban a tulajdonosa, hogy jókedvre derül, amikor csak rápillant, és csak neki szól.

Thinkstock
Thinkstock

A fontos dátumokat is jelöld be rajta, mint a szerettei szülinapja, előre beszervezhetsz neki random programokat, így mindig az eszébe fogsz jutni, és nem lesz rest felhívni, hogy menjetek el moziba, amikor meglátja a naptárban a meglepi programot.

Kifejezetten jó ajándék lehet ez valaki olyannak, aki nagyon szétszórt, hiszen így adsz neki egy erős támpontot arra, hogy miket ne felejtsen el. Minél több információt összeszedsz neki az elkövetkezendő évről, annál hasznosabb lesz az ajándék!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.