Így díszítsd a körmöd matricával!

advent matrica körömlakk szépség köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeretnél szebbnél szebb mintákat a körmeidre, de nincs kézügyességed vagy időd ezzel foglalkozni, akkor neked találták ki a körömmatricát! A Life.hu most megmutatja, hogyan teheted fel egyszerűen őket, és milyen matricák közül válogathatsz.

A körömmatricák egyik előnye, hogy nem kell a festéssel pepecselni, nem kell megvárni, míg szárad, és nem kezd el úgy kopni, mint a hagyományos körömlakk. Másrészt a lányok nagy része azért is esküszik erre a stílusra, mert rengetegféle minta elérhető. Matricával olyan motívumokat, figurákat tehetsz a körmeidre, amiket a hagyományos ecsetes technikával sosem tudnál. A feltételt persze gyakorolni kell: meg kell tanulni kiválasztani a megfelelő méretű matricát az adott körömhöz, szépen rásimítani, majd ezután eltávolítani a felesleget. Szuper körömmatricás videóra bukkantunk a neten, ebből elleshetitek a lépéseket:

Bazárunkban az egész körmöket befedő ragasztók mellett találtok apró elemeket is, amelyekkel a lakkozott körmöket tovább díszítheted. Az ünnep kitűnő alkalom arra, hogy újdonságokat próbálj ki, és az átlag hétköznapoknál látványosabb manikűrrel büszkélkedhess. Próbáld ki bátran!

1. Essence - 449 forint, 2. Essence - 449 forint, 3. Douglas - 2690 forint, 4. Asos - 7,50 font, 5. Asos - 4 font

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.