Erdélyi Mónika elkészíti a tökéletes bejglit

sütés diós beigli sztárszerző Erdélyi Mónika mákos bejgli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új sztárszerzőnk, Erdélyi Mónika, aki elvállalta, hogy a Szavazz a bejglire - A revans háziasszonya lesz, megmutatja nekünk, milyen a tökéletes bejgli. Amit aztán nem szeletben, hanem rúdban fogyaszt el a családja és ő maga is!

Erdélyi Mónika adventi tippje december 9-re:

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Este, elalvás előtt az ágyban gondoljuk végig az egész napunkat, a reggeli felkeléstől a jelen pillanatig. Úgy pergessük le magunk előtt a napot, mint egy filmet, váljunk szemlélőivé eseményeinek és benne önmagunknak. Úgy szemléljük magunkat a dolgok és az emberek között, mint egy idegent. Engedjük meg, hogy ennek az embernek - aki mi vagyunk - a viselkedése szabadon hasson ránk. És ugyanígy azoké is, akik a nap folyamán kapcsolatba kerültek velünk. Döbbenetes mennyiségű rejtett információhoz juthatunk ezen a módon, amikor néhány percre eltávolodunk önmagunktól, és kívülről szemléljük a velünk történt dolgokat. A gyakorlat rövid idő alatt jelentősen növeli ön- és emberismeretünket, valamint segíti a helyzetek reális értékelését és a változtatást."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.