X-Faktor Nagy Feró sztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kolbásszal köszöntötte születésnapos mentorát péntek hajnalban Vastag Csaba, akit a koránkelés sem riasztott vissza, hogy elsőként szerezhessen meglepetést Ferónak.

RTL KLub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL KLub/Sajtóklub/Bársony Bence

Vastag Csaba köszöntötte elsőként születésnapján Nagy Ferót, aki pénteken ünnepelte 65. születésnapját. Csaba persze nem üres kézzel érkezett, mentorának ugyanis amolyan házias, kolbászos reggelit készített. Feró először észre sem vette, hogy ki érkezett hozzá, csak a kamerákat és a stábot látta. Miután azonban mentoráltját is megpillantotta, rögtön széles mosoly jelent meg az arcán - írta az RTL Klub.hu.

"Húszévesen egy férfi vén hülyének néz egy negyvenévest. Negyvenéves korodig viszont nem nagyon számolod az éveket, csak akkor döbbensz rá, hogy szaladnak az évek. Ötvenesnek lenni már nagyon rossz érzés, hatvanévesen pedig úgy érzed, jobb, ha feladod, hiszen úgyis mindennek vége. Most, hogy 65 éves lettem, viszont úgy gondolom, ezt meg kell ünnepelni. Csabinak nagyon örültem, kedves gesztus volt ez a részéről" - tette hozzá Feró.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.