Jennifer Aniston nem lát a szerelemtől

film Justin Theroux mozi szórakozás program Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenhová - értsd: a legmenőbb Los Angeles-i éttermekbe - magával hurcolja új párját Jennifer Aniston, aki korábban mindig megpróbálta eltitkolni, hogy kivel jár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az új szerelem Justin Theroux, akivel a Wanderlust című vígjáték forgatásán ismerkedett meg. Theroux forgatókönyvíróként ismertebb, mint színészként, ő jegyzi például a Trópusi vihar és a Vasember 2 című sikereket. Jennifer szemlátomást teljesen bele van habarodva Justinba, és a hatás kedvéért mostanában egyforma aranygyűrűt viselnek. Ám a színésznőt már annyiszor meggyanúsították azzal, hogy eljegyeztette magát, hogy korai lenne még a spekuláció.

Bár a Wanderlust forgatása tavaly ősszel volt, Jen és Justin egészen e hónap elejéig titkolták kapcsolatukat. A hónapok óta terjengő pletykáknak azzal vetettek véget, hogy a Music Television díjátadóján immár hivatalosan is együtt jelentek meg.

Hazai bemutató: Wanderlust - 2011. október

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.