Bosszantó sztárok, akiket tényleg lehet utálni néha

színésznő színész előítélet sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok hírességről nem azért szeretünk beszélni, mert tehetséges színészek vagy kiemelkedő hangú énekesek, sokkal inkább extrém és provokatív viselkedésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Az alábbi sztárokhoz olyan előítéletek fűződnek, amiért sokan nem szeretik őket. A Life.hu utánajárt, hogy milyen valódi okok állhatnak a közutálat hátterében.

1. Justin Bieber


Sokan megvetik a 18 éves kanadai tiniénekest, annak ellenére, hogy telt ház előtt koncertezik a világ minden táján, az internet legkeresettebb híressége, és My World 2.0 című albuma több országban is dupla platina lett. Úgy tűnik, hogy Bieber időközben teljesen elszállt a sikertől, és botrányt botrányra halmoz. Nemrég megverte egy rajongóját, aki kigúnyolta őt, a munkatársai fejére vízzel teli lufikat dobott a szállodai szobájából, "leköcsögözte" a biztonsági őrt az egyik zenei díjátadón, és még tovább is folytathatnánk a sort. A fiatal popsztár gyerekes hangja, rettenetes zenéje és kiskutyaszerű arca tűnik a legkézenfekvőbb indoknak, amiért annyian gyűlölik, de jólfésült frizurájával is hergeli a közvéleményt. Az énekes legnagyobb rajongói a tinilányok, akik gondoskodnak arról, hogy a sztár a közeljövőben se tűnjön el a süllyesztőben.

Forrás: Instagram/justinbieber

2. Tom Cruise

Nem számít, hogy Tom Cruise korunk egyik legfoglalkoztatottabb színésze, és filmjei dollármilliókat hoznak a forgalmazóknak, mégis számos oka van annak, amiért a színész kiváltja az emberek ellenszenvét. Példaként említhetnénk legendás megnyilvánulását az Oprah Winfrey Show-ban, amikor úgy ugrált a kanapén, akár egy félnótás, és kijelentette, hogy ő bizony szereti az emberhúst, vagy azt, hogy támogatta Bush elnök Irak-politikáját. Az Interjú a vámpírral című film gonosz gyilkosaként még kedveltük, ám sok ember azóta nem szereti, mióta kiderült, hogy a színész a szcientológia híve, és kislányát is ennek szellemében neveli. A jelek szerint egyáltalán nem zavarja, hogy a közvélemény igazi földönkívülinek tartja.

Forrás: AFP

3. Paris Hilton

A milliomos szállodalánc-örökösnő iránti közutálat már-már legendás, a Reuters hírügynökség és az Ipsos közvélemény-kutató intézet közös felmérése alapján két évvel ezelőtt elnyerte a világ leggyűlöltebb sztárja címet. Az elkényeztetett és hisztis bulikirálynő gyakorlatilag a botrányaiból él. Íme, néhány érdekesség, amiért tulajdonképpen híres lett: letartóztatás kokainbirtoklásért, tizennégy órányi házi szexvideó, polgári perek sorozata, felejthető reklámok, és röpke viszonyok Hollywood legnagyobb lúzereivel. Első albuma hatalmas bukás volt, filmes tündökléseiért legfeljebb "Arany Málna" díjjal jutalmazták, arról nem beszélve, hogy a sok plasztikázástól most úgy néz ki, mint egy szilikon Barbie. Paris felületessége, butasága és polgárpukkasztó imidzse a jelek szerint nem ismer határokat. A szőke híresség mindig gondoskodik arról, hogy legyen valamilyen pikáns hír, amivel a magazinok címoldalán szerepelhet.

Forrás: NORTHFOTO

4. Ashton Kutcher

Az alsónemű-modellből színésszé avanzsált Kutcher az egyik legellenszenvesebb figura az Álomgyárban, és legalább ennyire tehetségtelen is. Általában felejthető vígjátékokban tűnik fel, s bár nemrégiben átvette Charlie Seen szerepét a Két pasi meg egy kicsi című tévésorozatban, a bennfentesek szerint pontosan tisztában van azzal, hogy a közönség egyáltalán nem rajong érte. Natalie Portman szerint - akivel közösen szerepeltek a Csak szexre kellesz című filmben - egy igazi balfácán, akinek kellemetlen a lehelete, egész nap a Twitteren lóg, és állandóan csak saját magáról beszél. A 34 éves színésznek úgy tűnik, egyre több ellenlábasa akad a közösségi oldalakon, amit botrányos viselkedésének, nagyképű beszólásainak és állandó partizásainak köszönhet. Demi Moore-tól való válása óta igencsak megcsappant a népszerűsége, és 2011-ben elnyerte a "Legbosszantóbb celeb" titulust.

Forrás: AFP

5. Britney Spears

A gyűlölt hírességek listáját az amerikai pophercegnő vezeti. A szőke díva szédületesen ívelő karrierjét az egykori háttértáncosával, Kevin Federline-nal kötött házassága tette tönkre. Spears kisasszony a válása utána túl sok időt töltött azzal, hogy megvédje magát a lejárató hadjáratoktól, amikor azt állította, hogy a média valósággal az őrületbe kergeti. Idegösszeomlásának ékes bizonyítéka volt, amikor kopaszra borotvált fejjel sokkolta az egész világot, amit többszöri elvonókúrák, botrányos interjúk és sokkoló fotók követtek. Szegény Britney, hiába akar visszakapaszkodni a csúcsra, úgy, ahogy van, szánalmas, és mindig hülyét csinál a rajongóiból, mert a koncertjein nem élőben énekel, nem utolsósorban pedig rossz anya, aki minden jel szerint éhezik a világ figyelmére.

Forrás: AFP

6. Mel Gibson

Az emberek szemében aligha létezhet nagyobb bűn, mint amikor valaki több évtizedes házasság után váratlanul dobja a feleségét egy 24 éves aktmodellért. Miután teherbe ejtette Okszanát, az orosz szépséget, az 56 éves színész átpártolt egy fiatal pornósztárhoz, akit úgy elagyabulált, hogy a nő elvetélt. Az Oscar-díjas híresség bűneit felsorolni is nehéz lenne: antiszemita megnyilvánulásai, feleségverései, obszcén telefonüzenetei, alkoholproblémái, bírósági ügyei miatt nagyon sok ember ellenszenvét kivívta. Gibson a megbocsáthatatlan tettek királya, akinek hátat fordított egész Hollywood és a rajongók is, ezért cseppet sem csodálkozunk azon, hogy legutóbbi szereplése A holdkóros című filmben végül sem a közönség, sem a kritikusok körében nem volt igazán sikeres.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi
Kis híján alkoholproblémáiba halt bele az Amerikai pite sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120329-kishijan-alkoholproblemaiba-halt-bele-az-amerikai-pite-sztarja-chris-klein.htmlNem úszták meg! 10 sztár, aki csúnyán elherdálta az összes vagyonáthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120314-10-hollywoodi-sztar-aki-elherdalta-a-vagyonat.htmlHíres sztárok, akik idén töltik be az 50-ethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120127-sztarok-akik-2012ben-toltik-be-az-50et.html13 sztár leglátványosabb átváltozásahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111219-igy-valtoznak-at-a-sztarok-egyegy-filmszerep-kedveert.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.