Romlott hús és irritáló kollégák - Kiderült, mi akasztja ki a legjobban a magyart

összegzés lista aggodalom eredmény stressz idegeskedés bosszantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyós, aki mindent jobban tud nálad, dugóban ülni és nyugtázni, hogy ismét elment a drága idődből egy feleslegesen töltött óra, vagy a közösségi oldalak trolljai – az elmúlt hetekben sok minden kiderült arról a Stresszfaktor jóvoltából, mi is bosszantja fel igazán a magyart. Most, a stressz világnapján kiderül, mindezek közül melyek kerültek be a top 10-es listába – íme, a szavazás eredménye!

Lezárult a Stresszfaktor szavazása, amely során 5 héten keresztül 5 különböző témában dönthettél arról, melyek azok a kisebb-nagyobb buktatók, amelyek a leginkább ki tudnak hozni a sodrodból. Alább mutatjuk, hogy melyek lettek a top 10-es stresszfaktorok, amelyek a legtöbb voksot kapták a szavazás során:

Forrás: Origo

Bár bizonyára a Stresszfaktor 5 hete is bővelkedett idegesítő, aggasztó és bosszantó eseményekben, a hozzá kapcsolódó #30pozitívnap közösségi oldalakon futó kihívásunkhoz mégis rengetegen csatlakoztak, és mutatták meg, hogy mindezek ellenére is lehet boldogan, kiegyensúlyozottan és kevésbé stresszesen megélni a mindennapokat.

Mindehhez nem szükséges semmi más, csak a jó hozzáállás. Mert az előbbiekben felsorolt stresszfaktorok az élet részei. Hogy hogyan éled meg őket, az

csak azon múlik, hogy melyik oldalról közelíted meg az adott problémát.

Forrás: Dreamstime

Ugyanis bármennyire is bosszantó tud lenni a dugóban állás, a főnök újabb ellentmondó utasítása vagy az anyós kontárkodása, az idegeskedéssel, feszültséggel és önmagad ostorozásával nem fogsz közelebb jutni a megoldásig.

Reméljük, hogy az elmúlt 5 hét alatt sikerült magadévá tenni néhányat a már bevált stresszoldó technikák közül, és általuk a jövőben pozitívabban, rugalmasabban és lazábban állsz a mindennapok megpróbáltatásai elé. Hiszen a végén úgyis csak egy dolog fog számítani: jól érezted magad közben vagy sem?

Tudtad?

A szervezeted magnéziumszintje összefüggésben áll a stressz tűrő képességeddel. Feszültebb állapotban, kimerültség esetén magnéziumhiány alakulhat ki, amely alvásproblémához, ingerültséghez és szorongáshoz is vezethet. Ezért fontos, hogy magad is gondoskodj a szervezeted normál magnéziumszintjének visszaállításáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.