Pintér Andrea sminkmester

Pintér Andrea sminkmester számára a sminkelés művészete azért is különleges, mert sok érdekes, egymástól eltérő feladat, lehetőség adódik egyszerre, amelyeket összehangolva, valami egészen különlegeset lehet alkotni.

Közel 15 éve dolgozom a szakmában, ez idő alatt részt vettem, divatbemutatókon, filmforgatásokon, reklámfilm forgatásokon, újság és katalógus fotózásokon, tv- produkciókon és számos egyéb megrendeléseknek tehettem eleget.
A sokfajta megbízás frissen tartja a fantáziát. Szívesen adok tanácsot és nagy örömmel válaszolok minden kérdésre a makeup- al, frizurával, divattal kapcsolatban!

Egy - egy sikeres projekt mindig újabb és újabb megbízást eredményezhet, ezért számomra nem létezik " kis" feladat, mindig 200% on kell teljesíteni!
A sminkművész feladatkörét, a mace-up technikai tudáson túl, a személyes diszkréció, pontosság,és megbízhatóság kell hogy jellemezze!

8 éve alapítottam meg a Budapesti Sminkiskolát, amely indulás óta töretlen lendülettel működik.

Az évek során számos munkakapcsolatom alakult át személyes kapcsolattá, barátsággá! A mi szakmánkban a pozitív visszajelzés a motorja a munkánknak! Ha te is szeretnél még több pozitív visszajelzést a külsőddel kapcsolatban, Kérdezz bátran, én örömmel válaszolok!

 

 

 

Kérdezd a szakértőt!
Figyelem! A kérdés és a válasz nyilvános lesz. Olyan becenevet adj meg, amely alapján nem lehet azonosítani, mert a kérdésed mellett ez a név fog megjelenni.
Nem kaptál választ a kérdésedre? Ne keseredj el, inkább olvasd el a korábbi válaszokat. Lehetséges, hogy korábban már valaki ugyanazt megkérdezte, amit te is. Számtalan megkeresés érkezik a Life.hu szakértőihez, akik megadott szempontok alapján döntenek arról, mely kérdésekre válaszolnak. Megértésedet köszönjük!
Írd be a mezőbe a képen látható kifejezést:
Pintér Andreadivatszépségvonzássminkkozmetikaszíneksminkmester