fashion week smink szépség szakértő Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larion Oscar öntörvényű sokoldalú művész, aki tanult klasszikus és modern balettet, előadó művészetet. Tizenhárom évadot töltött színházban. Magánúton tanult festészetet, képzőművészként huszonegy önálló tárlat van mögötte. Játszott Alan Parker Evita mozijában, valamint A találkozás Vénusszal című, Szabó István filmben is. Olyan nagyságokkal dolgozott együtt, mint Glenn Close, Maria De Madeiros, és Fehér György filmrendező Leonce & Lena színházi adaptációjában.

Tizennyolc éves szakmai tapasztalata a szépségiparban lehetőséget kínált, hogy tanulmányozza számos világcég termékét és dolgozzon is velük. Oscar nemzetközileg is elismert sminkmester, ő az első magyar szakember, aki a világ legnagyobb divateseményén, a New York Fashion Weeken dolgozott Donna Karan, Michael Bastian, Lacoste, Mara Hoffman, Public School és Maria Ke Fisherman bemutatókon.

Tapasztalatait erősítették a hazai divatbemutatók, performanszok, tévéműsorok, divatanyagok, magazinfotózások. Számos rendezvényt sminkelt itthon és külföldön egyaránt, valamint zsűrizett többek között a Miss Universitason, a Cosmopolitan Bikini Show-n és a Miss World Hungaryn, az Elle fashion show-n valamint hazánk legrangosabb divateseményén a Marie Claire Fashion show-n. Oscar a hazai divatélet meghatározó karaktere. Felkérésre tervezett színházi produkcióknak komplett sminkeket: Bogármese, Pán Péter, LGT táncképek, Hamupipőke, Macskák, Vámpírok bálja.

Oscar Japánban tanulta meg igazán, mi a valódi tisztaság, szépség és a smink fogalma. Tanulmányozta a tradicionális, kabuki- és a gésakultúrát. Egy évadon keresztül saját tévéműsorában oktatta a sminkelés fortélyait, hogy a smink mindennapjaink természetes része legyen. OS MAKEUP SCHOOL sminkiskolájában folytatja az oktatást a következő generációnak. Tizenöt éven keresztül egy világcég nemzetközi márkájának, a Maybelline New Yorknak a sminkmestereként megalkotta a szezon sminkkollekcióit, tréningeket tartott és publikált.

,,Szeretném, ha itthon is mindennapjaink természetes része lenne a smink. Mert nincs annál szebb, ha kiegyensúlyozott, boldog emberek vesznek körül. Egy kis odafigyeléssel mindenki jól érezheti magát a bőrében. A szépség a hozzáállás művészete. Tiszteld, szeresd és légy önmagad!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.