asztrológia szakértő coach
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakértőnktől származnak a mindig megbízható horoszkópok, az ő tollából értesülhettek hetente, havonta, évente arról, mit üzennek a csillagok. Nóra személyre szabott horoszkópokat is örömmel készít, szívesen válaszol a Life.hu olvasóinak kérdéseire. 
Szatmári Nóra szakértő Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Életöröm aktivista vagyok. Szeretek élni, létezni, felfedezni, adni – és alkalmanként persze elvenni is, mert a mérleg nyelvének ki kell egyensúlyozódnia.

1999 óta foglalkozom tanácsadással privát praxisban, céges rendezvényeken, különféle társadalmi eseményeken. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő tanácsadó vagyok, és kizárólag hatékony, eredményes, megtérülő munkafolyamatokra törekszem.

Jelentős szakmai tapasztalattal bírok: egyéni és csoportos formában, magánszemélyek köréből és céges területről összegyűjtve.

Elsősorban az egyéni kibontakozást tartom kiemelten fontosnak. A stratégiai tervezést, a tudatos fejlődésre való ösztönzést minden esetben beépítem a tanácsadásaimba. Lendületem, lelkesedésem és egyedi, kreatív ötleteim juttattak el a célszalagig. Mindig van új kihívás az életemben, és erre ösztönzöm az ügyfeleimet is. Ma már a coaching stílusú tanácsadást részesítem előnyben, tudatosan építem a hozzám fordulók személyiségét és önbizalmát, biztatom őket a tanulásra, fejlődésre, okos konfliktuskezelésre, a motivációt tartom az eredményesség zálogának.

Asztro-coach nevű - saját kidolgozású – személyiségfejlesztő szisztémám a bátrak kapaszkodója, akik próbára teszik önmagukat, lerombolják a falakat, és megmutatják, hogy nem olvadnak bele a szürke tömegbe. Lesznek valakik, kilógnak a sorból, feltárják rejtett képességeiket. Az alapját az asztrológia, fejlődését a Life coach szisztéma adja. Az elküldött kérdéshez minden esetben mellékeld a születési év, hónap, nap, óra, perc és hely adatokat.

web: www.szatmarinora.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.