Brutális fűző - egyenesen a bőrödbe!

fűző fashion week testékszer piercing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az intim piercingek és a bőr alá ültethető szilikonszarvak már nem elég sokkolóak, ha valami igazán feltűnőre vágysz, csináltass fűzőt - piercingből!

www.rankmytattoos.com, www.greattattoos.net
www.rankmytattoos.com, www.greattattoos.net

Ha azt hitted, a szilikonbeültetéses szarvak után nem jöhet újabb bizarr trend, tévedtél! Nagy-Britanniában ugyanis már hódít a fűzős piercing, ami az orvosok szerint nem veszélytelen. Az új testdísz viszonylag sok, két párhuzamos sorban elhelyezett karikapiercinggel és az azokat összekötő szalagból áll, amit jól meghúznak. A piercingeknél sajnos előfordulhat, hogy az irritáció miatt csúnyán hegesedik a bőr, vagy egy-egy rossz mozdulat hatására kisebesedhet és elfertőződhet. Sokan azonban ezek ellenére is bevállalják, mondván, nem hiszik, hogy valóban veszélyes lenne, hiszen ezeket a piercingeket különleges módon, éppen hogy csak a bőr alá helyezik el.
Akárhogyan is, ha megtetszett az ötlet, azt sem árt tudnod, hogy maga a behelyezés is hosszú és fájdalmas művelet, ráadásul körülbelül 90.000 forintodba kerülne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.