Széttárt lábú, tangás hatvanassal kampányol a divatcég

modell öregedés címlaplány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság csakis különleges vagy nagyon híres reklámarcokkal népszerűsítik termékeiket a világmárkák.

Láttunk már olyat, hogy férfimodellel próbáltak eladni menyasszonyi ruhát, és arra is volt példa, hogy smink nélkül fotózták a nem éppen fiatal modelleket is. Az egyik világcég most egy ismeretlen, hatvanas hölggyel mutatja be, hogy nem csak a tizenéveseké a modellszakma.

Az American Apparel divatmárka nagyot álmodott: legújabb modelljük a hatvanéves Jacky O'Shaughnessy, aki egyszerűen pompásan néz ki. Jacky nem egy kiöregedett modell: ő sosem pózolt még korábban, pedig ha most ennyire jól néz ki, negyven éve is egészen biztosan észvesztő alakja lehetett.

www.americanapparel.net
www.americanapparel.net

Nézzegess még több provokatív képet az American Apparel-től. Kattints a képre!

Jackyre azért is jó ránézni, mert őt látva eldönthetjük, mi is így akarunk kinézni pár év múlva. Hatvanévesen is remek fizikai állapotban van, rugalmas és hajlékony, akár egy fiatal lány, a bőre is mesés, és látszik, hogy nem töltötte az utóbbi éveket plasztikai sebészeten, helyette jógaórákra járhatott. Jackyvel reklámoztatni a kollekciót kétségkívül nagyszerű ötlet a márka részéről, hiszen a dolog feltűnő, meggyőző és lelkesítő is egyben. Főleg az, hogy végre nem agyonretusált pálcikalányokat láthatunk faltanyi bikiniben, hanem egy egészséges, magát pompás formában tartó hatvanas nőt, aki ráadásul szuperdivatos és kétségkívül szexi.

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (+18)


Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon is!



Szenvedélyes, energikus, intelligens - Mit üzen a kedvenc nyári színed?http://www.life.hu/legytrendi/20120706-szenvedelyes-energikus-intelligens-mit-uzen-a-kedvenc-nyari-szined.htmlHatalmas combjait akarta eltakarni az énekesnő, óriási divatbakit vétetthttp://www.life.hu/legytrendi/20120706-oriasi-divatbakit-vetett-az-enekesno-christina-aguilera.htmlDivatbotrányok: Hitler szabójahttp://www.life.hu/legytrendi/20120706-divatbotranyok-hitler-szaboja-hugo-boss.htmlSzoknyájával követett el divatbűnt a sztármama - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120706-szoknyajaval-kovetett-el-divatbunt-a-sztarmama-heti-trendjelentes-a.htmlLeárazáson vásárolni sokszor garantált pénzkidobás - Kerüld el a leggyakoribb csapdákat!http://www.life.hu/legytrendi/20120705-learazason-vasarolni-sokszor-garantalt-penzkidobas-keruld-el-a-leggyakoribb.htmlEltüntették a modell combjának a felét - Ismét túlzásba vitték a Photoshopothttp://www.life.hu/legytrendi/20120705-eltuntettek-a-modell-combjanak-a-felet-ismet-tulzasba-estek.htmlFérfi estélyiben - Meddig lesz még ilyen népszerű Andrej Pejic?http://www.life.hu/legytrendi/20120705-ferfi-estelyiben-meddig-lesz-meg-ilyen-nepszeru-andrej-pejic.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.