Magát kényezteti a motoron a világsztár

Miguel Mariah Carey énekesnő bőrnadrág motor videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dögös forrónaciban feszít egy motoron Mariah Carey. Az énekesnő legújabb videoklipje kedvéért pattant a vasparipára. Nagyon vagány!

Bevállalós lány ez a Mariah Carey. Az énekesnőből dögös motoros macát varázsoltak új videoklipjében. A sztár szexin pózol feszes, fekete bőrnadrágjában és összevissza szabdalt felsőjében. Közben erotikusan simogatja magát, haját pedig fújja a szélgép, minden tökéletes.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Mariah a motoron

A 43 éves énekesnő, aki a napokban ötödik alkalommal is oltár elé állt, jó bőrben van. Később kap egy társat is a motoron: felpattan elé a Grammy-díjas r&b zenész, Miguel. A párocska ezután erotikusan flörtölget. A szexi videót itt nézhetitek meg:

Mariah Carey ötödjére is kimondta az igenthttp://www.life.hu/szeress/20130501-mariah-carey-enekesno-es-ferje-nick-cannon-otodjere-disneylandben-hazasodott.htmlMariah Carey többet mutatott a kelleténélhttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-mariah-carey-amerikai-enekesno-kivillantotta-mellbimbojat-egy-kiadoi-szulinapon.htmlMariah Carey lánya igazi kis dívahttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121219-mariah-carey-posztolta-az-instagrammon-kislanya-kepet-amint-gyongysorokkal-a.htmlMelltartóban hancúrozott a szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20130509-miranda-kerr-szupermodell-egy-szal-bikiniben-pozol.htmlSmink nélkül felismerhetetlen a sztárhttp://www.life.hu/szepulj/20130509-gwyneth-paltrow-szineszno-smink-nelkul-vizes-hajjal-lepett-ki-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.