Tükörben nézegette vagináját Kim Kardashian

fotózás terhesség tükör Kanye West meztelen szülés kim kardashian LifeNight valóságshow magazin vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már terhesen is meztelen fotósorozatról ábrándozott, nem meglepő hát, hogy a nyilvánosságra éhes celebanyuka alaposan megvizsgálta magát alul is.

Furcsa kijelentést tett Kim Kardashian. Az újdonsült celebmami pár nappal azután, hogy életet adott gyermekének, máris tükröt ragadott, hogy megnézze, címlapképes-e alul.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Amikor hazajöttem a kórházból, az első dolgom volt, hogy fogjam magam és megnézzem a vaginámat a tükörben" - mesélte fesztelenül testvérének, Khloénak a Keeping Up With The Kardashians valóságshowjában. Kanye West frissen gyűrűzött menyasszonya ráadásul azt is megosztotta, mennyivel jobban fest most minden odalent, mint eddig. Nem hiába érdekli ennyire vaginája a 33 éves sztárt. Kim már szülése előtt terveket szövögetett egy meztelen nyuszis magazinos címlapról, elhatározása pedig mit sem változott azóta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.