fehérnemű izom Rubint Réka szexi Nánási Pál fitneszlady mikulás bakancs Schobert Norbert test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok férfi álma válna valóra, ha olyan szexi mikuláslány fényesítené a bakancsukat, mint amilyen Réka - Nánási Pál fotóin.

Schobert Norbi biztos várja már a Mikulást. Réka szexi fotóiról férjének aligha csak a virgács jut majd az eszébe. A fitneszlady izmos testén nagyon jól mutat a piros fehérnemű. Az pedig különösen kacér, ahogy a mikulássapka bojtjával játszik.

Forrás: Ribin Réka facebook
Forrás: Ribin Réka facebook

A kép nagy sikert aratott Réka közösségi oldalán. De voltak olyan rajongók is, akik nehezményezték, hogy a háromgyerekes anyuka ennyire kivetkőzött magából. Remélhetőleg Réka nem ebben a jelmezben várja karácsonykor az anyósát, mert akkor nem tart sokáig kettejük kibékülése.

Így lesz a teásdobozból gyönyörű ékszertartóhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131113-hogyan-legyek-jo-no-igy-lesz-a-teasdobozbol-gyonyoru-ekszertarto.htmlJónő blog: Feketén-fehérenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131112-jono-blog-feketenfeheren.htmlHargitai Bea hatalmasat villantotthttp://www.life.hu/szepulj/20131114-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-hargitai-bea-hatalmasat-villantott-majd.htmlHercegnőnek öltözött Ördög Nóra és kislányahttp://www.life.hu/szepulj/20131113-ordog-nora-musorvezeto-es-kislanya-mici-egyutt-pozolnak-nanasi-pal.htmlSzexi elítéltnek öltöztek a Hal a tortán szereplőihttp://www.life.hu/szepulj/20131113-szexi-eliteltnek-oltozott-a-supertv2-hal-a-tortanjanak-ket-szereploje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.