Gyémánt fejdíszben pompázott Katalin

esküvő Katalin hercegnő tiara Buckingham-palota II. Erzsébet brit királynő brit királyi család fejdísz diplomácia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnője az esküvőjén viselt utoljára az impozáns tiarát. Most egy diplomáciai fogadás kedvéért vett fel ismét az esküvőjén viselt fejdíszhez hasonló darabot.

Így fest egy igazi hercegnő - szó szerint ragyogott a minap Katalin, amikor a Buckingham-palotába érkezett, hogy az év egyik legcsillogóbb és legimpozánsabb fogadásán vegyen részt. Vilmos felesége először viselt tiarát a királyi esküvő óta. A Katalinról készült friss képekért kattintsatok ide!

Forrás: AFP

A 31 éves szépség sosem nézett ki ilyen fejedelmin, mint most. Hófehér ruhát és hozzáillő fülbevalót választott az eseményre, barna haját pedig félig kontyba fogták, hogy finom ékszereit minél jobban megcsodálhassuk. A Kensington-palota megerősítette, hogy a csodaszép fejdísz II. Erzsébet brit királynő elhunyt húgáé, Margit hercegnőé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.