ruhapróba Sarka Kata esküvő Jóban Rosszban Szabó Zsófi barátnő menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő közösségi oldalán posztolt képeket, amelyek egy menyasszonyi ruhapróbán készültek.

A Jóban Rosszban színésznője legjobb barátnőjével, Sarka Katával egy címlapfotózás kedvéért öltözött menyasszonynak. A lányok csodaszép királykisasszonyokká váltak a ruhakölteményekben, amelyeket a fotózáson felpróbálhattak - tudta meg a Blikk.

Zsófi és Kata a ruhapróbán Forrás: facebook/Szabó Zsófi
Csomagolj kreatívan! Ajándék a hógömbbenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131203-hogyan-legyek-jo-no-kreativ-csomagolas-ajandek-a-hogombben.htmlJónő blog: Csinos és kényelmes kötött ruhákhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131203-jono-blog-csinos-es-kenyelmes-kotott-ruhak.htmlÍgy használd a csodálatos méhpempőt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131203-takacs-nora-szakertoi-level-a-mehpempo-sok-mindenre-jo.htmlVagina-feszesítése volt Sharon Osbourne-nakhttp://www.life.hu/szepulj/20131202-sharon-osbourne-brit-hiresseg-elarulta-vagina-feszesitese-volt-ami-nagyon-fajt-neki.htmlKészíts gyönyörű frizurát szalagavatóra!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131128-hogyan-legyek-jo-no-gyonyoru-frizura-szalagavatora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.