Szexi fehérneműben pózoltak az Éjjel – Nappal Budapest sztárjai

fehérnemű szexi Éjjel-nappal Budapest Rita anya Gergő póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fehérneműben pózolt Rita és Fanni, akik ezzel nem elcsábítani, hanem elűzni szeretnék egyik lakótársukat. 

A két bevállalós lány csak azért vetkőzött le, hogy elérjék lakótársuk, Gergő távozását a közös albérletből. A fiú édesanyja ugyanis nagyon konzervatív és már a reggeli látogatásakor kiakadt, hogy a fia két fiatal lánnyal él együtt. Rita és Fanni ezért a vetkőzésüket Gergő szobájában, a mama délutáni látogatására időzítették.

Fanny és Rita Forrás: RTLKLUB
Berki sokkot kapott Pamela új külsejétőlhttp://www.life.hu/szepulj/20131206-berki-krisztian-az-edes-elet-szereploje-sokkot-kapott-kedvese-pamela-uj-kulsejetol.htmlMenyasszony lett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/szepulj/20131206-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-menyasszonyi-ruhaproban-jart-sarka-kataval.htmlExtravagáns hajjal hódít Tornóczky Anitahttp://www.life.hu/szepulj/20131205-tornoczky-anita-volt-musorvezeto-fius-kulsovel-es-rovid-hajjal-is-szexi.htmlTatár Csilla kombinéban Mokkázotthttp://www.life.hu/szepulj/20131129-tatar-csilla-a-tv2-mokka-adasanak-musorvezetoje-kombineban-vezette-a-musort.htmlÍgy néz ki szőke hajjal Vajna Tímea - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20131010-vajna-timea-andy-vajna-felesege-szoke-hajjal-lathato-egy-regi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.