Itt az újabb élő Barbie baba

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Media -
japán kultúra Barbie baba extrém Bradford sminkelés tündér külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündérek, hercegnők és unikornisok is inspirálják Lhouraii Li extrém stílusát.

Napi négy órát tölt azzal, hogy úgy nézzen ki, mint egy Barbie baba. A 21 éves Lhouraii Li stílusát, aki műkörmösként dolgozik, elmondása szerint az egyszarvúak, a tündérek, a japán öltözködés és a Disney-hercegnők inspirálják.

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Media

A Bradfordban élő fiatal lány még a boltba sem megy le órákig tartó sminkelés nélkül és bár feltűnő külseje miatt sokan megbámulják, ez egyáltalán nem érdekli őt. Minek is foglalkoztatná, amikor 24 éves barátja odáig van Lhouraii extravagáns külsejéért?

Nem ő az egyedüli, akire ilyen nagy hatást gyakorolt az ikonikus baba. Az ukrán származású Valeria Lukyanova plasztikai műtéteket is bevállalt azért, hogy még élőbb Barbie válhasson belőle. A 23 éves lányt nemrég összehozták egy találkozás erejéig az élő Kennel, a 32 éves Justi Jedlicával, aki szintén egy vagyont költött műizmaira és arcplasztikájára.

Testi fogyatékosokról mintáztak próbababákathttp://www.life.hu/szepulj/20131206-a-pro-infirmis-svajci-karitativ-szervezet-testi-fogyatekos-probababakat-tett-zurich.htmlÍgy beszélget két baba - videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131129-ket-aprosag-gugyogesenek-feliratozasa-magyarul-video.htmlÍgy festenénk Barbie-lánykénthttp://www.life.hu/szepulj/20130704-lifenight-husver-barbie-babat-keszitett-egy-amerikai-muvesz-egy-igazi.htmlBye-bye, Barbie! Már nem te vagy a legszebb a világonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130502-hello-mango-blog-byebye-barbi-mar-nem-te-vagy-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.