Különös frizurát kapott Gombos Edina

Brazil Alberto viselet Magyar Gombos Edina kalocsai minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető talpig kalocsai mintába öltözött és férje Alberto sem utasította el a csodaszép magyar viseletet. Mi azonban inkább Edina frizuráját díjazzuk. 

A TV2 Aktív műsorának háziasszonya büszke kubai származású férjére, aki már igazi magyar férfinak vallja magát. A kis család különleges viseletben látható azokon a képeken, amit Edina tett ki közösségi oldalára, ám még különösebb az a frizura, amit a műsorvezetőnek készítettek az alkalomra.

Forrás: youtube
Hódíts bámulatosan szép fonott frizurával!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140115-hogyan-legyek-jo-no-video-dupla-halszalka-fonas.htmlHová lett a tündöklő Vanessa Paradis?http://www.life.hu/szepulj/20140116-johnny-depp-exkedvese-vanessa-paradis-szurke-egerkeve-valtozott-es-megcsunyult.htmlBalerina és pixie - köszönjük, Kate Moss!http://www.life.hu/szepulj/20140115-divat-es-trend-kate-moss-modell-40-eves-ime-nehany-dolog-amiben-divatot-teremtett.htmlBerki Pamelája nagyobb mellekre vágyikhttp://www.life.hu/szepulj/20140115-pamela-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarjanak-kedvese-a-szules-utan-mellnagyobbito-mutetet-szeretne.htmlNagyobb melleket kapott Cara Delevingnehttp://www.life.hu/szepulj/20140106-cara-delevingne-brit-modell-a-la-perla-fehernemukampanyaban-nagyobb-melleket-kapott-photoshop-baki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.