Csibesárga lett Mihalik Enikő haja

Forrás: Instagram/Mihalik Enikő -
Mihalik Enikő szupermodell csibe árnyalat sárga (szín) hajszín fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikeres magyar szupermodell közösségi oldalára rakott fel egy fotót új külsejéről. Még szoknunk kell...

Mihalik Enikő bizarr, sárgás-vöröses árnyalatú hajszínt kapott. A népszerű modell, aki legutóbb Sophia Lorennel bulizott együtt, Instagramjára feltöltött képén az látszik, hogy épp a fodrászszékben ül. Bizonyára egy új munka miatt kellett árnyalatot váltania. A fotó alá csak egy kurta kommentet írt: „Ma sárga lettem."

Mihalik Enikő új haja Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

Azt nem tudni, a magyar szépségnek mennyire jön be a váltás, de az előző, természetes hajszínét mindenesetre mi sokkal jobban kedveltük. Mit gondoltok?

Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

Elkendőzzük azt, ami nem tökéleteshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140128-takacs-nora-szakertoi-level-elkendozzuk-azt-ami-nem-tokeletes.htmlKarcsúsodj! Heti 3x30 perc, szigorú diéta nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/20140127-zsirparnak-narancsbor-szabadulj-meg-toluk-heti-3x30-percben.htmlDobó Kata csak úgy ragyoghttp://www.life.hu/szepulj/20140128-dobo-kata-szinesznorol-kedvenc-fotosa-oleg-borisuk-keszitett-gyonyoru-szexi-fenykepet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.