fashion week Bridget Jones Renee Zellweger estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Renee Zellweger hát nélküli Carolina Herrera ruhájában mindenkinek meglepetést okozott a MET gálán, ahol a sztárvilág színe-java képviseltette magát.

A Bridget Jones-filmek kissé túlsúlyos sztárja anno csak a szinglifilm kedvéért szedett fel nem kevés súlyfelesleget - de a filmek befejezése után hamar csontsoványra fogyott. Mostanában azonban a diéta mellett rengeteget edz - ez pedig látható izmos vádliján és szörnyen csontos hátán is. Vajon így vezeti le a feszültséget Bradley Cooperrel való szakítása óta?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A napokban megrendezett MET gálán egy, a hátat teljesen szabadon hagyó aranyszínű Carolina Herrera estélyiben érkezett, mely oldalt combtőig fel volt sliccelve, így bárki szemügyre vehette a színésznő vádliját és hátát is. Ráadásul a sztár haját kontyba tűzték, így méginkább látványos volt a megjelenése. Renee ruhája nagyszerű volt, de sajnos a rengeteg izom és a kiálló csontok nem nyújtottak valami nőies látványt. Renee Bridget Jonesként ugyan túlsúlyos volt, de érdemes lenne a színésznőnek valami középutat találnia.


Nem az a fontos, hogy szép legyen egy modell!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110502-budapest-essential-looks-2011.htmlÍgy lépett le Vilmos herceg és Kate Middleton a palotábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-helikopterrel-repultek-naszutra.htmlKate Middleton mindenkit levett a lábáról!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110429-kate-middleton-mennyasszonyi-ruhaja.htmlSzépségek és szörnyűségek a királyi esküvőnhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110429-szepsegek-es-szornyusegek-a-kiralyi-eskuvon.htmlTop 5 esküvői trend - Ahogy a divatblogokon láttukhttp://www.life.hu/legytrendi/20110428-top-5-eskuvoi-trend-ahogy-a-blogokon-lattuk.htmlTuti szexgyilkos alnónadrágok férfiaknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20110427-szornyu-ferfi-alsonadragok.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.