5 ok, amiért a nő biztos, hogy félre fog lépni

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szex csalódás hűtlenség megértés szerelem szerető kapcsolat félrelépés gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők sem angyalok, ugyanúgy félrelépnek, mint a férfiak. Bár ők más okból, ugyanis felmérések szerint 70% a rossz házasságra hivatkozik, de csak 13% nem szenved lelkiismeret-furdalástól. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek. 

A nőket félrelépésük oka és módja szerint szintén öt csoportba lehet osztani, akárcsak a férfiakat.

1. Szexuális elégedetlenség
Magyarázatként sok nő hivatkozik arra, hogy rossz a szexuális élete. A legnagyobb hibát pedig azzal követik el, hogy igyekeznek ezt a párjuk elől minél jobban titkolni, megfosztva magukat attól a lehetőségtől, hogy megoldják a problémát, és inkább máshol keresik a kielégülést.

Forrás: Thinkstock

2. Szabadulási vágy a pszichológiai függőségtől
Előfordul, hogy a nők úgy érzik, kapcsolatuk gúzsba köti őket, és megszűnik az egyéniségük, emiatt próbálnak függetlenedni párjuktól oly módon, hogy félrelépnek. Ezekben a kapcsolataikban azokat a tulajdonágaikat tudják felszínre hozni, amelyeket szerintük kénytelenek a kapcsolatukban elnyomni. Nem ritka, hogy egyszerre több románcot is folytatnak, és mindegyikben másféle szerepet játszanak.

3. Beszélgetőtárs keresése
Bármilyen meglepő, elég sok nő a szeretőjétől nem elsősorban szabadságot és szexuális kapcsolatot vár, inkább megértő társat keres, akivel meg tudja beszélni azt, ami a szívét nyomja.

4. Bosszú
A szemet szemért elven működik ebben az esetben a megcsalás, azután, hogy fény derül a másik fél hűtlenségére. Többnyire azért választják ezt a megoldást, mert nem mernek kilépni a kapcsolatból, viszont vissza akarják szerezni az önbecsülésüket, vagy éppen a "ha neki lehet, nekem is" alapon, és ehhez morális támogatást keresnek szeretőjüknél.

Forrás: Thinkstock

5. Új partner keresése
Amikor a szerelemben elmúlik a kezdeti lángolás, sok nő szeme elől eltűnik a rózsaszín köd, és mélységesen csalódik párjában. Ekkor egyből elkezdi keresni a következő potenciális jelöltet, és amikor úgy érzi, megtalálta, hajlandó egész addigi életét minden gondolkodás nélkül feladni. Ezeknek a nőknek gyakran az egész életük rámegy a keresésre.

Punci vagy suna? Kéne egy fasza név a vaginának!http://www.life.hu/szeress/20140122-kene-egy-fasza-nev-a-huvelynek-vagina-huvely-punci-nuni-penisz.htmlMegtanulhatsz némán szeretkezni: Ez kell hozzá!http://www.life.hu/szeress/20140121-a-ferfi-agy-12-no-voltam-ez-a-ferfi-a-szerelemfuggo-holtodiglan-a-soha-hatara.htmlForró csókok és ölelések a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/szeress/20140118-a-2014-es-golden-globe-galan-bono-es-amy-poehler-csokja-jared-leto-es-taylor-swift-okoztak.htmlFérfivélemény: "Jöhet a fogamzásgátló"http://www.life.hu/szeress/20140117-ferfi-fogamzasgatlot-a-ferfiak-beszednek-a-mellekhatasoktol-felnek-csupan.htmlA Juliette társaság: Agy - mint első számú erogén zónahttp://www.life.hu/szeress/20140114-sasha-grey-a-juliette-tarsasag-cimu-elso-regenyenek-konyvkritikaja.htmlEgyáltalán nincs egyenlőség a nemek közötthttp://www.life.hu/szeress/20140116-beyonce-knowles-carter-cikket-irt-a-the-shriver-report-magazinba-az-egyenjogusagrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.