esküvő Egy lányról Carey Mulligan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjhez ment Anglia egyik kedvenc színésznője, Carey Mulligan.

Az Egy lányról című film filigrán sztárja kezét tavaly nyáron kérte meg zenész kedvese, Marcum Mumford. A páros most szombaton állt oltár elé az idilli Stream farmon, Bridgewater közelében, egy igazán régimódi és klasszikus ceremónián.

AFP/Photo12
AFP/Photo12

A Mumford & Sons együttes zenésze és a 26 éves angol színésznő állítólag nagyon boldogok, és tökéletes párost alkotnak, hiszen mindössze öt hónap után jegyezték el egymást. A 200 vendég között természetesen sztárok is voltak: Sienna Miller, Jake Gyllenhaal és Colin Firth is ott volt az ifjú pár egybekelésekor.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Hamarosan férjhez megy az egyik legszebb színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120420-hamarosan-ferjhez-megy-az-egyik-legszebb-szineszno-rachel-mcadams.htmlUndor vagy megbocsátás? Szex megcsalás után (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120420-szex-szerelem-parkapcsolat-megcsaltal-ne-merj-hozzam-erni.htmlÚjra együtt van az álompárhttp://www.life.hu/szeress/20120419-ujra-egyutt-az-alompar-eva-longoria-es-eduardo-cruz.htmlSosem békül ki Szabó Zsófi és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/szeress/20120420-sosem-bekul-ki-szabo-zsofi-es-berki-krisztian.htmlNászágy helyett másik szoba - Divat külön aludni?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120418-szex-szerelem-parkapcsolat-divat-a-kulon-haloszoba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.