esküvő Katalin hercegnő család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, egyre komolyabb a dolog James Middleton és Donna Air színésznő között.

Nem csodálkozunk azon, hogy James Middleton pár év alatt Anglia egyik legkapósabb úriembere lett, hiszen az ő jóvoltából testközeleb lehet kerülni a királyi családdal. Katalin öccsének új kedvese pedig igencsak tudja, mit akar: Donna Air harminchárom éves, gyermekét egyedül nevelő édesanya, riporter és színésznő is egyben. Most pedig kihasználja a reflektorfényt, és feltűnően áradozik a nála kilenc évvel fiatalabb párjáról.

Forrás: www.donnaair.com
Forrás: www.donnaair.com

A páros még csak április óta jár együtt, de Donnát nemrég már eljegyzési gyűrűvel a kezén fotózták. Ennek ellenére még nem volt lánykérés, Donna azonban annyit elárult, hogy nagyon imádja James-t, mert a fiú nem rest sütit is sütni neki.

Úgy fest, Katalin húga, Pippa is hamarosan oltár elé áll: ő és bankár kedves, Nico Jackson sülve-főve együtt vannak, és imádják egymást. Bennfenntesek szerint a 35 éves fiú hamarosan megkéri Katalin 29 éves húgát, de a lánykérést mindenképp akkorra tervezik, amikor már megszületett Katalin és Vilmos babája - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.