Új szerelme van a Mamma Mia! sztárjának

Die Hard filmforgatás Amanda Seyfried Mamma Mia! Lovelace (film) szerelem Justin Long
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár titkolni próbálják, a képek nem hazudnak. A Mamma Mia! színésznője, Amanda Seyfried Justin Longgal múlatta az időt egy parkban.

Egyre többen híresztelik, hogy Amanda Seyfried és Justin Long egy pár. Márpedig ha hinni lehet a szemnek, akkor valóban igazak lehetnek a pletykák. A Mamma Mia! sztárját ugyanis Los Angeles egyik parkjában kapták lencsevégre a Die Hard színészével, amint meghitten piknikeztek. A képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A romantikus randira velük tartott a bájos színésznő kutyája, Finn is. A két fiatal egyébként Amanda legújabb filmje, a Lovelace premierjén melegedett össze egymással, állítólag azóta elválaszthatatlanok.Vajon tényleg szerelem lett a barátságból?

Válságban a sztárpár kapcsolatahttp://www.life.hu/szeress/20130903-valsagban-a-sztarpar-kapcsolat-rosie-huntingtonwhiteley-modell-es-jason-statham.htmlEgyütt, vele? Sztárpárok, akiket nem értünkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130828-tom-criusepenelope-cruzchris-brownrihannajason-sudeikis-es-olivia-wilde-egyutt.htmlLuxusapartmanban nyaralt az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130710-polyak-lilla-magyar-szineszno-es-homonnay-zsolt-magyar-szinesz-luxus.htmlMásodik gyermekét várja a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130618-balassy-betty-magyar-enekesno-es-varga-feri-magyar-enekes-masodik.htmlKilopták a telefont a sztárpár táskájábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130615-varga-viktor-baratnojenek-elloptak-a-telefonjat-a-viva-cometen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.