Medveczky Ilona társkeresés internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legismertebb társkereső oldalon keresi a szerelmet a díva.

"Keresem azt a férfit, aki a szó legnemesebb értelmében férfi, aki kedves és őszinte, jó humorú, erősen intellektuális beállítottságú, ápolt, nagyvonalú, egyszóval igazi úriember típus! Kérem, hogy kalandorok, illetve számító férfiak lapozzanak" - írja Medveczky Ilona az adatlapján. A Blikk megkereste a művésznőt, aki elismerte, valóban fent van az ismerkedős oldalon, de számára ez csupán időtöltés.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Harmincasoktól egészen nyolcvanasokig írnak nekem, tisztelettudó leveleket kapok, bár sokan azt is megkérdezik, hogy miért vagyok fent egy ilyen oldalon, hiszen szerintük bármelyik ujjamra kaphatnék férfit. Bevallom, én már nem ámítom magam, elsősorban szórakozásnak tekintem ezt az oldalt. Örülök a kedves, bókoló leveleknek, szoktam is válaszolni azokra, amelyeket érdemesnek tartok rá, de hosszas, hónapokig tartó levelezésekbe vagy találkozóba nem mentem még bele. Manapság már nehéz olyan férfit találni, aki egyszerre humoros, művelt, intelligens, és akire föl lehet nézni" - mesélte Ilona a napilapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.