Egy nővel mentette meg házasságát a feleség

házasság feleség Egyesült Államok hűtlenség LifeNight megcsalás férj viszony Nagy-Britannia leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nővel lépett félre a háromgyerekes édesanya, Tess, akinek állítása szerint ez az affér mentette meg házasságát.

Tess 2001-ben találkozott először férjével, aki azonnal elvarázsolta őt. A találkozásból házasság lett, később pedig három gyerek is. Tess mégsem érezte boldognak magát - olvasható a Daily Mailen. A család ugyanis a kanadai határhoz közeli Vermontba költözött a férj, Erik munkája miatt. Bár mind a gyerekek, mind Erik hamar beilleszkedett az új közösségbe, Tess nem találta a helyét.

Forrás: www.tessstimson.com
Forrás: www.tessstimson.com

Tess és férje esküvői fotója

"Mint író, otthonról dolgoztam, így nem sok módom volt találkozni emberekkel. Minden barátom Angliában maradt, ahogy a nővérem és a bátyám is" - mesélte Tess, aki egyre magányosabbnak érezte magát. Bár párja próbált segíteni rajta, a nő úgy érezte, nincs már meg köztük az a régi összhang. Ekkor lépett a képbe Freya, akivel azonnal megtalálták a közös hangot. Tess úgy érezte, ő megérti azt, amit férje nem tud. A barátságból egy közösen eltöltött hétvége után hamarosan viszony kerekedett. Tess pedig szinte kivirágzott, amelyet később a férje is észrevett.

Forrás: www.tessstimson.com
Forrás: www.tessstimson.com

Tess ma, kivirulva

"Meg kellett győznöm magam, hogy a félrelépés egy nővel nem számít, de azt nem tudtam tagadni, hogy a bizalmával játszok" - vallotta be Tess, aki ennek hatására mondta el férjének az affért. Meglepő módon Erik már akkor sejtette, hogy van valami közöttük, amikor bemutatta neki Freyát. Ennek ellenére nem volt mérges Tessre. "Abban a pillanatban megértettem, hogy nem a szexualitás az, ami tönkreteszi a házasságot, hanem a hazugságok és csalások, amik vele együtt járnak" - állítja a feleség, aki bár megszakította a kapcsolatot Freyával, neki köszönhetően házassága új szintre lépett, és ismét képes lett nyitni az emberek felé.

A hűtlenség okaihttp://www.life.hu/tested-lelked/20130823-parkapcsolat-es-szerelem-a-hutlenseg-okai.htmlA bizonyosság ára - DNS-teszt hűtlenségrehttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110412-szerelem-parkapcsolat-a-bizonyossag-ara-a-huseg-tesztje.htmlA hangszín határozza meg a hűtlenséget?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110330-szerelem-parkapcsolat-a-hangszin-hatarozza-meg-a-hutlenseget.htmlHűség vagy hűtlenség? - Így működik a pasik agyahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101021-huseg-vagy-hutlenseg-igy-mukodik-a-pasik-agya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.