a nap cikke melegek szex bulizás melegbár szórakozás homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsőre talán sokkoló lehet, hogy a péntek vagy a szombat éjszakádat egy melegbárban töltsd. Később aztán kiderül, hogy gyönyörű, izmos, izraeli katonák ropják majd, hol ketrecben, hol pedig anélkül. Ha ezek után még mindig nem jött meg hozzá a kedved, íme a Life.hu érvei egy kis titkos kiruccanáshoz.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Berlin Európa egyik legmultikultibb fővárosa, így persze egyáltalán nem meglepő, hogy a pezsgő, buzgó éjszakai klubéletből a melegek is bőven kiveszik a részüket. Sőt, nem is akárhogyan. Ahhoz azonban, hogy részese legyél ennek a szokatlan varázslatnak, nem kell több száz kilométert utaznod. Itthon ugyanúgy kiélheted magad, feltéve, ha nyitott vagy ezekre az alternatív lehetőségekre is.

1. Kizárólag őszinte bókokat kapsz

Ki ne ismerné a legegyszerűbb, csinos vagy, szép a mosolyod, gyönyörű neved van, hogy is hívnak? típusú, béna heterodumákat, melyekkel a fantáziátlan férfiak igyekeznek ledumálni rólunk a tangát a szórakozóhelyeken. Ha azonban egy melegbárban hangzik el, hogy jó a pólód, szexi a sminked, vagy éppen hogy nagyon dög a sapkád, akkor az bizony az igazság lesz, és nem holmi hatásvadász próbálkozás a meghódításodra. A legnagyobb dicséret azonban mégsem a külsőségek csodálatában rejlik. Hanem abban, amikor egy huszonéves, göndör fürtös, álmodozó szemű, meleg fiúcska odalép hozzád, és ellentmondást nem tűrően megtáncoltat. Őt pedig az este folyamán még két-három további követi. Téged persze nem téveszthet meg sem a szoros ölelés, sem pedig a mámorító illat, hiszen akármennyire is közel van hozzád a leginkább a Trónok harca Havas Jonjára hasonlító srác, ő sajnos egy teljesen más világ. Mindenesetre ez azért igencsak hízelgő.

Thinkstock
Thinkstock

2. Nagyszerű zenékre tombolhatsz

A melegbárok dallamválasztékáról is érdemes szót ejteni, és előkelő helyen említeni az érvek sorában. Itt ugyanis a Britney-összes és az N'Sync Bye Bye Bye című slágere éppúgy kötelező, mint bármelyik mai Lady Gaga, illetve Beyoncé dal, ráadásul eredetiben, nem pedig ismeretlenre mixelve. Felsejlik néhány korai Backstreet Boys nóta is, és velük együtt pár emlék arról a korszakról, amikor őszintén sajnáltuk Brian Littrellt, amiért lyukas volt a szíve, titkon azonban mindenki Nick Carterbe volt szerelmes. Természetesen a zenei felhozatalt is bárja válogatja. Az izraeli bugyuta popszámoktól kezdve a Spice Girls legnagyobb klasszikusain át végül elkerülhetetlen, hogy eljussunk Avicii-ig, de utána azonnal a Barbie Girl következik és emlékeztet arra, hol is vagyunk pontosan.

3. Nincs teher a válladon

Amennyiben kapcsolatban élsz, aggódó párod számára annál jobb érvet, miszerint melegbárba mész bulizni, keresve sem találhatnál. Ha pedig szingli vagy, nincs rajtad a nyomás, hogy kötelezően bepasizz, illetve nem kell azon sem agyalnod, hogyan vakard le magadról a kínosan próbálkozókat. Igaz, hogy a meleg srácok szívesen mennek partizni a hetero lánybarátaikkal, ennek ellenére borítékolható, hogy jóval kevesebb csaj lesz a helyen, mint pasi. Ami azért igencsak jó érzés. Az urak, azzal együtt, hogy egytől egyig szépek és ápoltak, nem fognak erőszakosan rád nyomulni, nem markolják meg a fenekedet és egyéb atrocitás sem ér majd. Elképzelhető, hogy nem mindenhol lesz női WC, legfeljebb csak férfi és közös, de azok előtt legalább garantáltan nem lesz sor, és tutira lesz tükör is. Tulajdonképpen bármit felvehetsz, akárhogyan táncolhatsz, és ostoba popdalokat skandálhatsz egész éjszaka, mégsem fogsz kilógni a sorból, hiszen nincs is honnan. Hidd el, mennyei érzés! És attól, hogy senkinek sem kell megfelelned, még jobban ki tudsz kapcsolni.

4. Ingyen pia itt is jár

Tudnod kell, hogy egy ilyen helyen mindenki hercegnő, így nem várhatod el, hogy a hetero pasikhoz hasonlóan egyik fincsi koktél után a másikat nyomják a kezedbe. Mivel jobb esetben senki sem akar felszedni, és az adott estére az ágyába rántani, ennek őszinte reményében sem fognak meghívni egy vagy több italra. Így aztán magadnak kell kikaparnod a gesztenyét, kiskapuk azonban itt is vannak. Ha ügyes vagy, újdonsült meleg barátaidtól szerezhetsz ajándék sörkupont, de alkalmasint belefuthatsz egy-egy ingyenes italkörbe is, ahol a ház lát vendégül. Egy fergeteges melegbuliban ugyanis egyik sem lehetetlen, sőt.

Thinkstock
Thinkstock

5. Olyat láthatsz, amit még soha

Izmossá gyúrt, jóképű és vonzó pasikat már láttunk. Olyanokat is, akik erotikusan mozognak, táncolnak, izzadnak. Amikor azonban mindezt póló nélkül, egymást átkarolva és csókolva teszik, az ember lányában felmerül a kérdés; akkor most én bulizom rossz helyen? Vagy épp ellenkezőleg, a lehető legtökéletesebb helyen vagyok? Miközben a választ keresed, akaratlanul harapsz az ajkadba, vagy szorítod ökölbe a kezed, amikor egy különösen szexi srác előveszi melletted az alapozóját a mosdóban. Vagy amikor "választottad" a tiéd helyett egy másik férfi nyakába harap bele a táncparketten. A tested ugyan mozog közben a lányos ritmusokra, a szemeidet azonban nem tudod levenni róluk, és már-már kínosad bámulod egymásra boruló testüket. Gyönyörű hímek, smároló párok, forró ölelések, simogatások, mindez egy fülledt helyiségben, ahol úgy érzed, menten szétveti az egész termet a tesztoszteron. Álomkép vagy pornófilm? Kicsit mindkettő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.