Windsor-ház esküvő házasság vadászat királyi család Egyesült Királyság II. Erzsébet brit királynő birtok családtag Cressida Bonas Norfolk Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorsfordító napokon van túl Cressida Bonas. Harry herceg párja a királyi család egyik rezidenciájára kapott meghívást, ezzel pedig hivatalosan is családtaggá vált.

Immár hivatalosan is királyi családtaggá vált Cressida Bonas. Harry herceg barátnője három napot tölthetett II. Erzsébet norfolki birtokán, ahol többek között vadászaton is részt vett szerelmével és annak barátaival.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Most már semmi sem állhat Harry herceg és Cressida Bonas közé

A rituálé szerint csak az kaphat meghívást a királyi rezidenciára, akit a család is elfogad. A brit lapok és az udvari források szerint most már semmi akadálya nem lehet a frigynek, hiszen a fiatal pár ezzel megkapta a királyi család áldását a kapcsolatukra - pedig, mint tudjuk, Katalin hercegnőnek volt némi kifogásolnivalója ez ügyben.

Rúzsok és hercegnők - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20131025-a-lifehu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-katalin-hercegno-jessica-alba-miley.htmlKároly herceg nem szívesen trónolnahttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-karoly-walesi-herceg-a-time-magazinnak-adott-interjuban-azt-mondta.htmlHivatalos fotók készültek György hercegrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131025-gyorgy-herceg-kereszteloje-utan-hivatalos-csaladi-fotok.htmlMegkeresztelték György herceget - Íme az első fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131023-megkereszteltek-vilmos-herceg-es-kate-middleton-fiat-gyorgy-brit-herceget.htmlMegvan Katalin hercegnő lapos hasának titkahttp://www.life.hu/szepulj/20131021-kiderult-mi-a-titka-katalin-hercegno-szules-utani-lapos-hasanak.htmlIlyen lapos most Katalin hercegnő hasahttp://www.life.hu/szepulj/20131018-katalin-hercegno-roplabdazas-kozben-megmutatta-ultralapos-hasat-londonban.htmlMolotov-koktélt dobtak Vilmos hercegrehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-vilmos-cambridgei-hercegre-molotovkoktelt-dobtak-egy-biztonsagi-gyakorlaton-kent-varosaban.htmlPazar házavatóra készül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131014-katalin-hercegno-jotekonysagi-galaestre-keszul-legujabb-otthonaban-a-kensingtonpalotaban.htmlÍgy rúgta a bőrt Vilmos herceghttp://www.life.hu/szorakozz/20131008-vilmos-cambridge-hercege-vegezte-el-a-kezdorugast-a-buckinghampalotaban-tartott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.