Robert Pattinson hotel Kristen Stewart Kalifornia szerelem Los Angeles éjszaka Alkonyat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat egykori szerelmespárja egy szállodai szobában töltött el egy meghitt éjszakát, ahová velük tartottak kutyáik is.

Úgy tűnik, az idei év a nagy szétválások után a nagy egymásra találások éve lesz. Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones után újabb csúnya szakítás végződik szerelemmel? A legfrissebb hírek szerint Kristen Stewart és Robert Pattinson meg sem állt egy kaliforniai hotelig, hogy együtt tölthessen egy éjszakát - annak ellenére, hogy májusban bejelentették szakításukat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Az egyik kedvenc elbújós hoteljukba léptek le, hogy eltöltsenek együtt néhány éjszakát. Mindketten az éj leple alatt hagyták ott Los Angeles-i otthonukat, Rob pedig magával vitte a kutyákat is. Még nem akarnak összejönni, csak nagyon hiányoztak egymásnak" - mondta egy bennfentes, aki hozzátette, az Alkonyat sztárpárja még mindig szereti egymást és csak Roberten múlik, hogyan tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.