esküvő Váczi Gergő házasság TV2 műsorvezető feleség baki nősülés gyermek férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat év és két gyermek után feleségül vette kedvesét a TV2 Aktív Extra műsorvezetője.

Váczi Gergő úgy gondolta, két gyermekük jobban összeköti őt párjával, mint a papír. Tavaly októberben mégis úgy döntött, megkéri szerelme kezét. Az esküvőt nemrég tartották, Gergő pedig nagyon meg volt elégedve a szervezéssel - írja a Best.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Elképesztően jó esküvőnk volt, amit nemcsak mi, de remélem, a vendégek sem fognak elfelejteni soha" - mesélte Gergő, aki azt is elárulta, egy apró baki becsúszott a szertartásnál. "A terv az volt, hogy a kislányaink, Dóri és Blanka az unokatestvéreikkel rózsaszirmokat szórva mennek szépen, lassan zenére. Kriszti előtt. Á, ahogy a fehér szőnyeghez értek, megálltak és ott kezdték el szórni a szirmokat. Úgyhogy nem állhattam ott tovább meghatódva, hanem oda kellett mennem értük, hogy induljanak tovább" - mosolygott a műsorvezető. A lagzin az ifjú pár betanult egy táncot, amit Gergő kicsit vonakodva adott elő. "Klasszikus keringővel indult, de volt benne macarena, riszálom úgyis, úgyis meg mindenféle őrület. Az utolsó pillanatban le akartam mondani, mert attól tartottam, hogy nem sül el jól, de végül is nagy sikert arattunk" - mesélte a boldog férj. Gratulálunk a friss házasoknak!

Táncolj gésagolyókkal a hüvelyedben! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-hasznald-a-gesagolyot.htmlÍgy szexelne veled Christian Grey (18+)http://www.life.hu/szeress/20131106-ket-vadito-szextipp-erotikus-regenybol-mert-minden-pasiban-ott-lapul.htmlIstenes Bence: "Imádok csajozni!"http://www.life.hu/szeress/20131107-istenes-bence-musorvezeto-es-csobot-adel-enekesno-kapcsolata-valsagban-van.htmlVaginák a természetbenhttp://www.life.hu/szeress/20131107-vagina-alaku-viragokat-fakat-sziklakat-rejt-a-termeszet.html5+1 dolog, amitől szexi lesz a pasihttp://www.life.hu/szeress/20131106-5-dolog-amitol-szexi-lesz-a-pasi-kisgyerek-kiskutya-borosta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.