Delhusa Gjon a fiatal csajokra bukik

fiatal lány találkozás szőke Delhusa Gjon kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenészt sokszor látják együtt egy nála harminc évvel fiatalabb szőke szépséggel. Bár nemrég még azt nyilatkozta, hogy nincs komoly kapcsolata. 

Delhusa szereti a szép, fiatal nőket. Nemrég Toncsi árult el titkokat a zenésszel való liezonjáról. Gjoni pedig sosem tagadta, hogy szereti fiatalokkal körbevenni magát. Állítólag mostanában egy vidéki lány egyre többször kíséri el a programjaira. A kapcsolat már nyár óta tart, de az énekes még nyilvánosan eddig nem vállalta fel a lányt - írja a Blikk.

Forrás: RTL Sajtóklub
Zámbó Árpy együtt volt Toncsival?http://www.life.hu/szeress/20131121-zambo-arpy-jimmy-occse-a-balint-antonia-modellel-kapcsolatos-viszonyarol-vallot.htmlTévhitek, melyekkel a pasik ámítják magukathttp://www.life.hu/szeress/20131119-randi-egeszseg-es-csajozasi-tippeket-tanulnak-a-ferfiak-az-eletmodmagazinokbol.htmlMegfenyegette Pamela Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/szeress/20131120-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-hodi-pamela-megfenyegette-berki-krisztiant-hogy-elhagyja.htmlPasik, akik pénzért hazudnak a szingliknekhttp://www.life.hu/szeress/20131118-keso-huszasok-korai-harmincasok-a-bulizasrol-szorakozohelyekrol-ferfiakrol-es-a.htmlÍme a házasok Kámaszútrájahttp://www.life.hu/szeress/20131117-simon-rich-amerikai-humorista-irta-es-illusztralta-a-kama-sutra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.