testvér életveszély elhagyás szerelem Édes Élet L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper az Édes élet heti adásában kiadta kedvese, Csilla testvérének az útját. A lány ezzel nehéz helyzetbe került. Nem tudja, ki mellé álljon.

L.L. Junior megelégelte az együttélést sógorával, amikor kisfiát életveszélyes helyzetbe sodorta.

Forrás: facebook/L.L. Junior

„Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor Tomira bíztam a gyermekem és felelőtlenül vigyázott rá. Egy fontos telefonhívást vártam és a kisfiamat átadtam a sógoromnak. Amikor pár perccel később odanéztem, azt láttam, hogy a gyermekemet a konnektor közelébe letette és hagyta, hogy ott játsszon" - mesélte feldúltan a Life.hu-nak Junior, aki ezek után kidobta a lakásából a felelőtlen rokont. Csilla pedig úgy döntött testvérével tart. „Igazságtalannak tartom, hogy Csilla elment és a testvérét követve magamra hagyott. Megértem, hogy őrlődik köztem és a testvére között, de tudom, hogy vissza fog jönni hozzám. Amikor lehiggad, átlátja, hogy a testvérével lehetetlen együttélni. Kedvelem Tomit, de többé nem akarok egy fedél alatt élni vele" - mondta a rapper, aki biztos benne, hogy szerelmével hamar kibékülnek, mert a sorsuk egybekötötte őket és ha vannak is félreértések, ők már egymáshoz tartoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.