Nagy Sanyi Gubik Petra színész összeköltözés naptár találkozás szerelem időpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és párja Gubik Petra előre feljegyzik a naptárukban, mikor tudnak találkozni, mert mindketten nagyon elfoglaltak.

Nagy Sanyi a Reflektor műsorában vallotta be, hogy lubickol a szerelemben és egyre erősebb a kapcsolata Petrával, aki nemrég a Sugarloaf énekesnőjeként debütált.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Nagyon nagyon boldog vagyok. Minden szinten helyére került az életem" – mesélte a szerelmes színész, aki két hónapja alkot egy párt Petrával. „Hosszútávon egyikünk sincs ellene az összeköltözésnek, de mindennek megvan az ideje" - magyarázta Sanyi, aki folyamatos szervezkedésben van, hogy a szerelemére ugyanannyi ideje jusson, mint a munkára. „Próbáljuk az időnket úgy összeegyeztetni, hogy maradjon idő egymásra. Elővesszük a naptárunkat, ki mikor ér rá és mikor tudunk összefutni" - mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.