Miley Cyrus újrakezdés Liam Hemsworth párkapcsolat könyörgés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éhezők viadalának színésze a hírek szerint könyörgött az énekesnőnek, adjanak egymásnak még egy esélyt.

Újra akarja kezdeni Miley Cyrusszal Liam Hemsworth. Az ausztrál színész állítólag könyörgött a botrányairól híres énekesnőnek, adjon még egy esélyt, és próbálják meg együtt újra.

Forrás: AFP
Pénisszel kíván boldog karácsonyt Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20131202-miley-cyrus-amerikai-enekesno-penisszel-kivan-boldog-karacsonyt-egy-brit-magazin-reklamfilmjeben.htmlIsmét szingli Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/szeress/20131113-liam-hemsworth-ausztral-szinesz-ismet-szingli.htmlHoppon maradt Miley Cyrushttp://www.life.hu/legytrendi/20130908-anna-wintour-nem-engedi-hogy-miley-cyrus-a-vogue-magazin.htmlMeztelenül hintázik egy vasgolyón Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-provokativ-miley-cyrus-amerikai-enekesno-meztelenul-hintazik-legujabb-videoklipjeben-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.