Megcsalta barátnőjét Leonardo DiCaprio?

csók Tori Garrn Victorias Secret megcsalás Leonardo DiCaprio szórakozóhely Miami St. Barts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt, aki jelenleg a Victoria's Secret modell Tori Garrnnal jár, egy szórakozóhelyen látták, amint szenvedélyes csókot váltott egy titokzatos fiatal lánnyal.

Ismeretlen nővel látták csókolózni Leonardo DiCapriot. A 39 színészt, aki elvileg a Victoria's Secret gyönyörű modelljével,Tori Garrnnal jár, Miamiban látták egy szórakozóhelyen a titokzatos barna hölgy társaságában.

Forrás: AFP

A nőről egyelőre annyit tudni, hogy nagyon fiatal, nagyon csinos és nem egyszer tapasztotta száját Leora az este folyamán, akinek 21 éves barátnője ezalatt St. Barts szigetén tartózkodott. Leonardo egyik barátja szerint a nő csupán hálából csókolta meg a színészt, aki nemrég a lány barátjától vásárolt festményt. Akárhogy is, Tori Garrn ezentúl biztos kétszer meggondolja, magára hagyja-e csalfa kedvesét.

Megcsalták Beyoncét http://www.life.hu/szeress/20130911-beyonce-amerikai-enekesno-gyermekkori-szerelme-bevallotta-megcsalta-az-enekesnot.html Új csajával romantikázott Leonardo DiCaprio http://www.life.hu/szeress/20130807-leonardo-dicaprio-szinesz-uj-modell-baratnojevel-toni-garrnnal-romantikazott-ibizan.html Hűség vagy megcsalás? - Ezért lépünk félre http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120223-szerelem-parkapcsolat-miert-csaljuk-meg-azt-akit-igazan-szeretunk.html Szerinted mi számít megcsalásnak? - pasik vallomásai http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120717-szex-szerelem-parkapcsolat-szerinted-mi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.