Brad Pitt szerelmes levele megállíthatatlan a neten

Brad Pitt betegség család szerelem Angelina Jolie szerelmes levél rák kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első látásra meghatónak tűnő, és kifejezetten megindító szerelmes levél terjed az interneten, melynek feladója állítólag a szexi, és már 50 éves Brad Pitt, címzettje pedig a neje, Angelina Jolie. De vajon mi az igazság?
Forrás: AFP

A levél, melyet itt találtunk, és amely rekordsebességgel terjed az interneten, arra is kitér, hogyan lett semmivé Angelina szépsége, miként utasított el minden filmes megkeresést, és miért is jutott el Brad a válás gondolatáig.

Az író aztán a cselekvés mellett dönt, mert valamit azért mégis csak tenni kell. Elvégre Angie a legszebb nő a Földön, férfiak és nők vágyálma. Ő pedig az egyetlen férfi, aki mellette aludhat el, és aki átölelheti őt. A mesében a férj virágokkal, ajándákokkal, dícséretekkel, csókokkal és bókokkal halmozza el feleségét, aki ezen meglepődik, de akinek ez nagyon is tetszik. És aki ettől hirtelen jobban lesz. Az idegesség tovaszáll, és a szerelem is újra visszatér közéjük.

És hogy a tanulság miként értelmezhető? Valahogy úgy, hogy ha határtalanul, őrülten szeretsz valakit, akkor azt ő be is teljesíti. Az a kommentelők is tudni vélik, hogy az alkotás nem Brad tollából származik, ennek ellenére különösen megindító.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.