Együtt nyaralt Liz Hurley és Hugh Grant

Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Gareth Davies -
pihenés Svájc eljegyzés Hugh Grant Liz Hurley utazás vőlegény szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghitten sétálgatva kapták lencsevégre az egykori szerelmespárt.

Két férfival töltötte svájci pihenését Liz Hurley. A 48 éves színésznőt, akinek kapcsolata vőlegényével tavaly ért csúnya véget, miután Shane Warne félrelépett, 11 éves fiával és egykori kedvesével, Hugh Granttal együtt kapták lencsevégre St. Moritzban - a képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Gareth Davies

Nem olyan meglepő, hiszen az egykori sztárpár szakításuk után is jóban maradt egymással. Olyannyira, hogy Liz fiának az 53 éves színész lett a keresztapja is – és egyben a színésznő lelki támasza is szakítása után.

Liz Hurley melleinek zongorázik Elton Johnhttp://www.life.hu/szorakozz/20131128-sir-elton-john-brit-enekes-es-liz-hurley-brit-modell-szineszno-a-brit-vogue-magazin-decemberi.htmlÖröklődnek a jó gének Liz Hurley-éknélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130807-lifenight-elizabeth-hurley-szineszno-unokaoccse-miles-hurley-modellkarrierbe-kezdett.htmlEgy tipikus angol úriember: Hugh Granthttp://www.life.hu/life/galeria/20130906-fotokon-akkor-es-most-hugh-grant.htmlRejtélyes betegség? Kórházba került Hugh Grant!http://www.life.hu/gyogyulj/20110324-hugh-grant-korhazba-kerult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.