párkapcsolat barátnő szerelem Hollywood Jake Gyllenhaal szakítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vigyázat, George Clooney! Úgy tűnik, Jake Gyllenhaal a "Hollywoodi örök agglegénye" szerepre gyúr. A sztár fél év után ismét szingli - az elmúlt években ki tudja, hányadjára.

Év végén azért szerepelhetett a Life.hu sztárpárokat összegyűjtő listáján az ijesztően soványra fogyott Jake Gyllenhaal, mert a 24 éves Alyssa Miller személyében megtalálta a szerelmet és a boldogságot. Ráadásul mindez 2013-ban történt vele. Azóta viszont 2014-et írunk, és a szerelmük az óévvel együtt tovatűnt.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Boldogságuk körülbelül fél évig tartott, ha hihetünk az US Weekly magazin információinak. A gyönyörű modell és a színész állítólag már karácsony előtt szakítottak - a munka és a távolság vetett véget a kapcsolatuknak. A magazin azt is tudni véli, hogy míg Alyssa a hosszútávú kapcsolatok híve, addig Jake - hogy is fogalmazzunk? - nem igazán ezt képviseli. Ha belegondolunk, 2009 óta megvolt neki Taylor Swift, Anna Kendrick, Rashida Jones, és 2013 elején még Emily DiDonato volt a barátnője, aki szintén modell.

Jake Gyllenhaal barátnője bemutatkozikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130718-lifenight-alyssa-miller-modell-jake-gyllenhaal-baratnoje-bikinis-fotokon.htmlMegint modellel randizik Jake Gyllenhaalhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20130621-jake-gyllenhaal-uj-baratnoje-alyssa-miller-bikinimodell.htmlMegizzadt szerelméért Jake Gyllenhaalhttp://www.life.hu/szeress/20130307-jake-gyllenhaal-szinesz-emily-didonato-modellel-randizik-egy-spinning-oran.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.