szingli párkapcsolat szerelem Ashley Olsen egyedülálló szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekszínészből lett divattervező alig pár hónap után szakított barátjával, David Schultéval.

Véget ért a szerelem: szakított pasijával Ashley Olsen – írja a UsWeekly. Az egykori gyereksztár és az Oliver Peoples luxusmárka tulajdonosa, David Schulte 2013 szeptemberében kezdtek el találkozgatni, ám úgy tűnik, valamiért nem működött a dolog köztük.

Forrás: AFP/Getty Images/Charley Gallay

Nem alakul túl szerencsésen Ashley magánélete. A 27 éves sztár, aki egyébként igyekszik megőrizni magának szerelmi életét, legutóbbi komoly kapcsolata 2011-ben ért véget, amikor 3 év együttlét után szakított Justin Barthával. Ezt követően több pletyka is szárnyra kapott, amelyek közül egyszer Greg Chait divattervezővel, máskor pedig az étteremtulajdonos Scott Sartianóval hozták össze, ám ezek közül végül egyik sem lett megerősítve.

Mary-Kate Olsent eljegyezte Olivier Sarkozy?http://www.life.hu/legykepben/20130306-eljegyezte-marykate-olsen-szinesznotervezot-a-nala-16-evvel-idosebb-olivier.htmlKoravén banyák lettek az Olsen ikrekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110325-ashley-es-marykate-olsen-koravenek-lettek.htmlSzakított vőlegényével Kelly Osbournehttp://www.life.hu/szeress/20140109-kelly-osbourne-brit-tevesztar-es-volegenye-matthew-mosshart-felbontottak-az-eljegyzest.htmlTűlevelű férfilélek: Kerüld el a karácsonyi szakítást!http://www.life.hu/szeress/20101221-duhtol-szikrazo-karacsony.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.