Forró csókok és ölelések a Golden Globe-on

Forrás: AFP -
csók Bono Jennifer Lawrence Taylor Swift Golden Globe-díj Nicholas Hoult Jared Leto Amy Poehler 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villantásokról nem szóltak a hírek, a hormonok azonban annál jobban tomboltak a 2014-es Golden Globe-gálán. A Life.hu a visszafogott összebújásokat, az erőszakos csókokat és a szerelmes pillantásokat gyűjtötte csokorba.

Jared Leto és Taylor Swift

Érdekes fotó került nyilvánosságra a 42 éves énekes-színészről és a 24 éves Taylor Swiftről. A Golden Globe-afterpartin készül kép tanúsága szerint Leto éppen édes kis semmiségeket súg a fiatal lány fülébe.

Jared Leto megkapta a legjobb férfi mellékszereplői játékért járó elismerést. Forrás: Twitter/Marlow Stern

Bono és Amy Phoeler

Meglepő dologra vetemedett az est egyik házigazdája is. Na, nem Tina Fey, hanem a másik poéngyáros komika, Amy Phoeler. Ő ugyanis annyira örült, amikor megkapta az aranyglóbuszt, hogy egész egyszerűen lekapta a hátát masszírozó és az őt éppen nyugtatgatni próbáló Bonót. Csókjuk videóját itt nézheted meg:

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

Az Oscar-díjas színésznő, aki az este folyamán egy Gloden Globe-díjat is bezsebelt, a gálára a barátjával, az Eleven testekből és az Egy fiúról filmekből ismert Nicholas Houlttal érkezett. Amikor a 23 éves lány az Amerikai botrányért megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó kitüntetést, felpattant a helyéről és megcsókolta a párját. A megható pillanatot ebben a videóben élhetjük át újra:

Leonardo DiCaprio és Toni Garrn
Leónak is volt mit ünnepelnie a január 12-i gálán, ő A Wall Street farkasáért söpörhetett be elismerést. És ahogy a legtöbb díjazott, ő sem örült egyedül. A rendezvényre barátnője, Toni Garrn kísérte el, a Daily Mailen pedig a szőke lány DiCapriónak adott csókját is megtekinthetjük.

Julie Bowen és Andy Samberg

Jó estéje volt Andy Sambergnek is. Miután felolvastát a nevét, megpuszilta a barátnőjét és elindult a díjért. Arra azonban nem számított, hogy a glóbuszt átadó Julie Bowen gratulációképpen egy gyors csókot nyom majd a szájára. A bátor tettet itt nézheted meg:

Lady Gaga és Taylor Kinney

Nekünk ugyan az volt az utolsó információnk róluk, hogy már nem alkotnak egy párt, a Jezabel cikke azonban rácáfolt erre. A képeken ugyanis épp szerelmes csókokat váltanak egymással a sztárok. A botrányhősnőt és szexi pasiját itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.